潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

次次出差都未曾入過Chanel, 今次幚朋友買個手袋回來, 計一下原來平鳥萬二蚊, 我在想是不是做下水貨客好~~~

peggy媽咪    發表於 12-3-17 18:34
To be or not to be  that is the question~

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

引用:次次出差都未曾入過Chanel,+今次幚朋友買個

原帖由 oldyc 於 12-03-17 發表
次次出差都未曾入過Chanel, 今次幚朋友買個手袋回來, 計一下原來平鳥萬二蚊, 我在想是不是做下水貨客好~~~ ...
咩款,咩國家呢?

子爵府

引用:Quote:原帖由+oldyc+於+12-03-17+發表次次

原帖由 lovelykitty 於 12-03-17 發表
咩款,咩國家呢?
A58600, Milano

To be or not to be  that is the question~

子爵府

係道睇Chanel睇得多, 真係會中毒.

大宅

回覆:唔怪得知d人要去歐洲掃Chanel, 原來真的平咁多.....

Yes...我老公本身都打算8月係hk買比我當birthday gift..咁岩有朋友去開pairs...知道平咁多即刻叫佢幫我買當早d送比我

伯爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

所以咪越嚟越多水貨舖囉

子爵府

mamee 發表於 12-3-17 16:22
係道睇Chanel睇得多, 真係會中毒. 下個月去意大利旅行, 決定要帶番個返屋企.

老老實實, 男人老狗我點會中毒,只係受人所托,順便買對耳環給老細生日同幚襯下個200呎廁所而已
都祝你買到心頭好鳥

子爵府

rachel815 發表於 12-3-17 18:34
Yes...我老公本身都打算8月係hk買比我當birthday gift..咁岩有朋友去開pairs...知道平咁多即刻叫佢幫我買當 ...

早買早享受~~~

子爵府

peggy媽咪 發表於 12-3-17 18:35
所以咪越嚟越多水貨舖囉

我都唔知水貨舖點收法。。。。。。。

大宅

回覆:唔怪得知d人要去歐洲掃Chanel, 原來真的平咁多.....

我都係睇呢版睇到中毒,我老公同班同事經常去歐洲做野,以前未鍾意唔知平咁多,而家叫佢地幫我買黎自用之餘間中又放上網賣下

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

冇機會envy唯有捱貴

*** I Love My Family ***

珍珠宮

2018復活節勳章

My Egg Egg Egg Egg Easter House

公爵府

我以前都係只會買俾自己,e+發現以前無買返來放真係好蠢,賺返小小幫補下自己個都好

大宅

買唔出怎辦?

ahlungko  自己用,哈哈哈  發表於 12-3-19 16:07

男爵府

唔怪得知d人要去歐洲掃Chanel, 原來真的平咁多.....

anyone know know much is classic med. and mini cow skin in rome/ paris?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:我都係睇呢版睇到中毒,我老公同班同事經常

原帖由 ikl221 於 12-03-18 發表
我都係睇呢版睇到中毒,我老公同班同事經常去歐洲做野,以前未鍾意唔知平咁多,而家叫佢地幫我買黎自用之餘 ...
咁好

我今年返港都想帶d返去賣,賺下機票錢

Sasalam2012  No need for u lah  發表於 12-3-19 19:04

大宅

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 陪月勳章

首頁

尾頁

跳至