母乳餵哺

跳至

首頁
12345...45

尾頁

子爵府

Re: “擠奶器試用” 平台

HoBB

Thanks for your information.

Liwoodma
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

提供借出擠奶器的名單:-----

1. Juju'sMum : Avent Manuel Pump (not sure old model or new model)
2. HinHinMa : avent 手動奶泵,歡迎借用/試用.(已借給Nick 媽)
3. candy_kent : pigeon手泵可以借出比有需要的媽媽.(已借給kwmray)
4. 茵茵 : pigeon電pump可借出
5. violahung : pigeon手泵 + pigeon電泵可借出
6.KEYIE : pigeon手泵可借出

提出借用擠奶器的名單:-----

1. chaichai : 我想試用美的牌Media(唔記得係咪甘串)電泵, 有無媽咪可以借出比我試用呢? 唔該!
2. kwmray : 借用泵奶器(試用中)
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

洋房

我想借Avent手泵 & Medela電動泵 & pigeon手泵 + pigeon電泵邊個媽咪可以借出呢?希望試用睇下適合邊款到時再買!不過,不是太急預產期係 3/10.
very thanks so so much
pls can pm to me ([email protected])
該用戶已被刪除

別墅

請問用電泵係咪好痛
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

violahung & `茵茵
我妹妹預產期將到, 可否借出, 在那裏交收, 謝謝
該用戶已被刪除

洋房

茵茵, violahung,
我將要返工, 想試用電泵泵奶, 睇下可唔可以泵到多d奶比bb, 因為用手泵每次只泵到1-2安, 可否借用你們其中一位的電泵用? 謝謝

民房

violahung:
請問可否借pigeon手泵一試?
我用開'Baby'R'us'電泵,覺得帶出街有點煩.
在厠格內泵奶有聲,雖然不是太吵,但有點尷尬.

希望試一試手泵,如果適合再買.

複式洋房

請問我小B預產期十月尾, 到時有無人可以借 "MEDELA迷你型乾濕電吸奶器" or "AVENT ISIS 手動母乳泵"既奶泵比我試用呀, 如果有可否PM我, TKS~

洋房

AVENT手泵套裝 (貯奶袋)
套裝包括有未開20個貯奶袋, 4個夾, 20個貼紙
另再連2個8oz AVENT奶瓶
(最近買, 非常新) $250

pigeon手泵(舊款) $100

男爵府

Glad,
我有AVENT ISIS 手動奶泵 & Care 電泵可借出試用.

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

今天有空來看看這裡, 真感到好欣喜! 我們的守望相助的精神, 是我們的驕傲!

謝謝每一位熱心借出奶泵試用的媽媽! 來接受我的掌聲啊!

francisca & 未有空看看有借出的媽媽! 再次感謝大家啊! (好希望能抽空仔細看看大家的貢獻, 逐一多謝!)
【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

大宅

我想問

複式洋房

我想借avent手泵試試
預產期9月30日
thanks you very much
pls pm to me

複式洋房

請問有冇電動雙泵可借,另恕我無知,二手會否有衛生問題,定係二手泵but配件全新

複式洋房

I want to rent Medela Minin-Electric (single) or (double) for my wife, anyone can assist?

Thanks

別墅

Dear Francisca,

我現在正用Pigeon電泵,感覺很痛及吸力很強,想借用你的奶泵一試.請check PM

首頁
12345...45

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊