美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Chanel呢隻Long Wear Eyeshadow, 我覺得好正,原因係佢可以keep到成日而唔會溶(我係油眼人,用唔到粉狀的眼影)呢隻色平時唔化妝可以單搽令對眼精神啲,也可當base加其他色,而加就算用粉狀眼影都唔會噤快溶。 仲有枝筆係送架!

大宅

how much???

男爵府

引用:how+much???

原帖由 caca1314 於 12-03-24 發表
how much???
$260

禁止訪問

公爵府

回覆:推介比油眼人- Chanel Long Wear Eyeshadow

Yeah!! I use the silver white one as my eye base :)

子爵府

引用:Chanel呢隻Long Wear Eyeshadow, 我覺得好

原帖由 RyanloMama 於 12-03-24 發表
Chanel呢隻Long Wear Eyeshadow, 我覺得好正,原因係佢可以keep到成日而唔會溶(我係油眼人,用唔到粉狀的 ...
咁請問呢隻base色叫咩?我都油油地咁你有冇用過邊隻眼線好用?Thanks

男爵府

引用:Yeah!!+I+use+the+silver+white+one+as+my+

原帖由 starz~ 於 12-03-24 發表
Yeah!! I use the silver white one as my eye base :)
我覺得silver嗰隻對我嚟講太白,所以買左呢隻金金杏杏色,真係好like!

男爵府

引用:Quote:原帖由+RyanloMama+於+12-03-24+發表

原帖由 Glamouri 於 12-03-24 發表
咁請問呢隻base色叫咩?我都油油地咁你有冇用過邊隻眼線好用?Thanks

...
82 Emerveille 色

眼線我覺得Bobbi Brown嗰gel 好用,不過我BB班嚟嫁

男爵府

引用:Quote:原帖由+RyanloMama+於+12-03-24+發表

原帖由 Glamouri 於 12-03-24 發表

...
其實Chanel 呢隻eyeshadow 嘅灰黑色可以做埋眼線,BA幫我試上眼,較果唔錯,用返附送個掃上,很方便,一物二用!

大宅

回覆:推介比油眼人- Chanel Long Wear Eyeshadow

但我用吾到尼隻,到下午就luck,

子爵府

好媽媽勳章

I have this..but VERY difficult to "推"..

waste $$

大宅

引用:Chanel呢隻Long+Wear+Eyeshadow,+我覺得好

Chanel呢隻Long Wear Eyeshadow, 我覺得好正,原因係佢可以keep到成日而唔會溶(我係油眼人,用唔到粉狀的 ...
有冇其他什麼色?

子爵府

引用:Quote:原帖由 Glamouri 於 12-03-24 發表咁

其實Chanel 呢隻eyeshadow 嘅灰黑色可以做埋眼線,BA幫我試上眼,較果唔錯,用返附送個掃上,很方便,一物 ...
Thanks Ryanlomama我都有試Bobbi Brown眼線gel,但當我買了CDP後,我分左右眼每邊用一隻,多次試驗後,在我這油眼來說CDP較持久,你可考慮。但其實放工都有點化。究竟係咪要用科學毛筆嗰種先搞得掂,但擔心會食色太深及難控制。有sis有研究嗎?請分享。

男爵府

原帖由 Glamouri 於 12-03-25 發表
Thanks Ryanlomama我都有試Bobbi Brown眼線gel,但當我買了CDP後,我分左右眼每邊用一隻, ...
Thank you ! 等我去睇下先,Cdp 邊到有得買?

男爵府

引用:I+have+this..but+VERY+difficult+to+"推".

原帖由 Racmom 於 12-03-24 發表
I have this..but VERY difficult to "推"..

waste $$
我又唔覺喎!會唔會你一次搽得太多呀!我會用手薄簿一層層噤搽上眼,好好推喎!

男爵府

原帖由 kk927711 於 12-03-24 發表
有冇其他什麼色?
有銀灰、beige、銀紫、灰克、啡銅、還有一只色唔記得

推介:beige、銀紫、灰克

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

真係好靚架! 禾買左黑色.....考慮緊睇個紫色一起回家!
黑夜已經來臨‧黎明還會遠嗎?

男爵府

Shopaholic.mum 發表於 12-7-20 17:44
真係好靚架! 禾買左黑色.....考慮緊睇個紫色一起回家!

Purple is great!

男爵府

回覆:RyanloMama 的帖子

跟埋掃好吸引

男爵府

引用:Quote:原帖由+Glamouri+於+12-03-25+發表Th

原帖由 RyanloMama 於 12-03-25 發表
Thank you ! 等我去睇下先,Cdp 邊到有得買?
Cdp 我覺得好快乾曬,唯一係個掃靚

首頁

尾頁

跳至