論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買俾印印,不用IDD,只要本地打出打入,邊間最平?

男爵府

你用咩台? 你買返d同台既, SMS $0.3 一個.
而打電話, 間間都差不多架.
但係, 有時佢地心急起上黎, 佢地用左黎直接打IDD, 3分鐘就冇晒lu.

屋企人建議, 出一個同你同台既月費, 2G, 開台時cut晒所有數據, IDD, 有單睇, 知佢用左黎做乜吖嘛~

佢做多一排, 識自己買卡架喇~

大宅

我唔想比住址證明上台,因為每日都要聯絡,只想簡單咁打出打入,唔想sms,佢唔識英文

男爵府

回覆:leklekjolie 的帖子

用自己名啊!吾會俾單佢,佢自己要sms就叫佢自己諗掂佢。

水晶宮

電話儲值卡

我用People $50 的增值卡,工人出去凑仔放學或課外活動就用呢個號碼跟我聯絡,工人回到家就要把手機放回家中特定位置(那個手机我是買最簡單的打出打入型號)。

那張增值卡,通常半年用不晒$50, 每半年增值一次。

子爵府

虎到金來勳章

回覆:leklekjolie 的帖子

我之前買咗張儲值咭比工人$48用半年,同台$0.10左右,但只可cut data,冇得 Cut IDD,點知佢真係打IDD!搞到10日到就冇唒$.(一早講咗唔比打私人電話及IDD)之後C6同我好嚴重咁問佢,話唔可以講大話,佢就認...
而家個手機要佢放出嚟(我哋裝咗IP cam可以睇到),仲要佢出糧時比返張儲值咭$我,佢打咗几多SMS&Call比我哋,就比番$佢.
個工人係未出過國嘅海外賓,嗰日同佢講完之後佢做嘢好咗,笑容多咗,希望keep到...我隻b仲未出世...
大家小心!mouth:

子爵府

回覆:電話儲值卡

I m using peoples too

Prayer is both a gift of grace and a determined response on our part.

首頁

尾頁

跳至