婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-4-2 01:56
終於copy完啦!
自已睇返都覺得可以賣比TBB拍劇
樓主個CASE原來由1月開始,真係好似追緊連續劇咁,短短兩個月就發生左咁多事,你老公一定需時接受,不過我相信樓主同你老公都HANDLE到

至於賣俾TBB拍劇,我都有同感,可以同樂小姐傾傾WOR,應該會賣座過缺宅男女,叫咩名呢?搶宅男女好唔好,哈哈哈~~~

大宅

好勵害呀!!!樓主,前兩天要頁頁睇,而家可以一氣呵氣,辛苦妳呀,我好有衝動好想將妳成篇事件列印出來,比我D少用電腦的朋友睇妳的事!!

亦要比個D人知道,要孝順唔係大曬架,寵愛,綜容唔係大曬架,大肚亦唔係大曬架,B6女人更加唔係大曬架,做人要良心,對得人,拜得神呀人在做,天在看

侯爵府

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

等睇某人好下場。

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

伯爵府

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

嘩好精彩呀!加油呀樓主!好多人錫你好多人祝福你呀bb一定好快反黎呀~~

真係想問下個條唔係香港人既某人係咪無屋企,好地地癡住香港人同居,零貢獻,佢老豆老母無教佢點做人咩,呢d人好心唔好學人生仔,香港又幫人白白養多件廢物....,唉佢老公好慘呀!如果唔係取到個禁ge粉皮個份人工都好見洗,洗咩求人呢樣個樣,一句到尾某人請收皮!

男爵府

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

支持你!佢地甘樣蝦你,睇到我眼濕濕佢地遲早比天收

伯爵府

引用:嘩好精彩呀!加油呀樓主!好多人錫你好多人

原帖由 conniebebe 於 12-04-02 發表
嘩好精彩呀!加油呀樓主!好多人錫你好多人祝福你呀bb一定好快反黎呀~~

真係想問下個條唔係香港 ...

大宅

一路睇都無留過言, 但真係忍唔住......... 好感動樓主有咁鍚你的爸爸媽媽及老公.......仲有工人, 工人果一句 "我會保護小姐", 實在搞到我眼濕濕.........祝樓主一家人永遠無衰人小人埋身, 一家人健健康康開開心心生活...........

伯爵府

引用:嘩好精彩呀!加油呀樓主!好多人錫你好多人

原帖由 conniebebe 於 12-04-02 發表

真係想問下個條唔係香港 ...
扮香港人既某人:有上bk就print jm d comment反黎教仔啦!身教呀!!:;pppp:真係擔心個仔似你老公取件廢物反黎,似你直情係件廢物!不是生產一味靠癡!

大宅

好型呀!妳老公好型,妳爸爸媽媽好型,連妳工人姐姐都好型!
妳老公細佬就慘啲。。。但如果佢本身都有咁型,呢壇嘢都唔會發生啦!
加油啦,放鬆心情會易啲生B㗎,唔好諗咁多啦!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

樓主,
能夠離開這家人,
是你的福氣,

如果有一日佢哋求你,
不要回頭,
也不要信,

因為一個大住肚既女人,
可以攪出這麼多事,
還會打人,
可見她的心有多壞???
她生的下一代,
也會很暴戾的.

如果你同她同時生BB,
這人的妒忌更恐怖呀!

你能及時抽身而出離開這班貪婪的小人,
才計劃再生BB 是更好的.

祝福你永遠幸福快樂!

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我想知個細嫂係陀仔定陀女...如果係女,個奶奶仲會唔會咁對佢??
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

知道係咩人未遲.....
識得應付, 免得咪見。

複式洋房

我支持樓主.....加油!!

珍珠宮

而家一天都光晒,雖然你c6冇左個(衰)阿媽,但係佢有外父外母當係佢仔咁錫,乜都補返晒啦!
樓主要休息多d,唔好諗咁多野啦,得閒養下生,調理下身體,準備迎接新生命啦~

禁止訪問

子爵府

引用:Quote:sitab+發表於+12-4-2+10:44+我想知個

原帖由 Sammy1981 於 12-04-02 發表
到而家都未知呀!其實成4個月係咪應該知架
除非無問無check過,如果唔係一定知。

大宅

回覆:Bubblegumbb 的帖子

慘啦! 可能冇錢check! 又或者check咗唔鐘意個結果所以唔出聲!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:sitab 發表於 12-4-2 10:44 我想知個

原帖由 Sammy1981 於 12-04-02 發表
到而家都未知呀!其實成4個月係咪應該知架
4個月照到啦,都可以做埋結構添喇。咁可能係女黎某人咪唔出聲囉。

利益申報,我好鍾意女架

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

樓主,加油!!!
您屋企人好鍚您.
您老公好MAN雅.

首頁

尾頁

跳至