跳至

首頁

尾頁

子爵府

減齡達人勳章

黑店
我個fd前幾年係依間上過一堂,諗住可以親手整生日蛋糕送俾我,
但個fd之後同我講,全程又係得個女人整,跟本冇教,仲要成2百幾蚊
係藍莓芝士cake
我食落真係好普通,唔係好值

有時經過,都唔見有人買野&學野
擺出黎賣d野都唔知擺左幾耐,唔新鮮
所以絕不會幫襯!!!!!

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

牛仔小怡 發表於 12-4-10 13:52
我都試過,我部bread 機剛到我去買d 材料黎玩,我已經同佢講左我係用panasonic 隻面包機,要買instant yeas ...
個女人都有sell我買新鮮酵母, 不過我無理佢,我怕我唔識用

複式洋房

我都覺得呢間唔多老實,

大宅

回覆:衰到無朋友-在翠屏商場焙烘店被昆,以後唔會幫襯!

離哂大譜

大宅

呢間成日閂埋門, 神神秘秘咁....原來係黑店! :;pppp:

男爵府

回覆:衰到無朋友-在翠屏商場焙烘店被昆,以後唔會幫襯!

真係太過分

大宅

r828828 發表於 12-4-10 22:45
我上以又係剛收到面包機,買左佢門口的面粉,整完成日發唔起後來去價真棧買泰粉,不知發得幾好

我都知佢衰,有人同我講:佢教人整餅留一手,等你返去整唔返,我以前跟過佢學,買左10堂只學左8堂,佢初初幾好架,不過依家唔得,我以前跟佢學,返到家整唔返就以為自己蠢啦,點知唔係囉!依家我識整好多野喇!有朋友支持我係翠羿開檔頂佢,人地學一次唔識,學第2次,第3次都唔黎啦!佢真係傻,不過佢衰還衰,佢d手工又真係幾好既,佢d泡芙真係整得好靚,同埋門口d粉都ok既,我成日買佢果d粉,次次都整到,可能我好彩啫

首頁

尾頁

跳至