懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我阿B唔係D成日都係我肚入面yuk yuk貢的bb, 由20w開始感覺胎動直至現在34w, 都唔係好似其他jm講yuk到無時停, 所以我每日都要數胎動

可能我返工集中力都要好強, 所以下午阿b都好靜, 係早上及晚上我睡覺時先yuk下應酬下我. 不過阿b就好鐘意打c egg, 每日都最少打兩至三次, 每次都會打半分鐘至一分鐘c egg. 咁我想問下各位jm, 如果數胎動時, 阿b打c egg時會唔會都計一組的?

唉, 阿b, 你乖d yuk多d啦, 係放復活節假時勁yuk兩天, 之後有靜返, 你咁會驚親媽咪架

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

阿b打c egg計唔計為一組胎動?

計架

大宅

陪月勳章 畀面勳章

回覆:阿b打c egg計唔計為一組胎動?

可能媽咪忙同專心做野冇感覺到姐~~夜晚係床會唔會多D呀?

大宅

引用:+本帖最後由+idykawaii+於+12-4-12+20:11+

原帖由 idykawaii 於 12-04-12 發表

我阿B唔係D成日都係我肚入面yuk yuk貢的bb, 由20w開始感覺 ...
你點知佢係打c egg架?

男爵府

回覆:hudsonchui 的帖子

唔該晒,原來計的

男爵府

回覆:evilmei 的帖子

會架,夜晚睡覺我通常一落床佢就yuk,但都過晒十二小時,同埋阿囡yuk得好思文,一兩下就停,好似應酬我咁:;pppp:

男爵府

回覆:seaweedseaweed 的帖子

知道架,因為佢打c egg係好有規律,一下一下咁,係連續性十幾下,每打一下係會隔一兩秒,好規律的。

首頁

尾頁

跳至