興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

350D依家邊度最平?

Fortress 要 $7680, 送 1GB card.
請報料, thanks!

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

複式洋房

Re: 350D依家邊度最平?

係網上見到,這間幾平,可以去問問!
http://www.tincheungcamera.com.hk/product_info.php?cPath=32_37&products_id=1218
..... :-D

翡翠宮

emmypun 寫道:

行貨~係唔係有hkd1000回贈?

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

個sales又冇提過喎.
櫺囹桼 寫道:
[quote]
emmypun 寫道:

行貨~係唔係有hkd1000回贈? [/quote]

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

chingchingBaBa

Thanks for your sharing!

複式洋房

果$1,000回贈要別外買鏡頭就有.
我最近想買鏡頭, 有無人可以一齊作置左呢 $1,000??

請 pm 我傾啦.

emmypun 寫道:
chingchingBaBa

Thanks for your sharing!

複式洋房

相機報價睇呢道:
http://www.ygdragon.net/index.php?page=photo/cameraprice.htm

350D 行貨套機大約$6780就有交易。
Sophie 31/3/2005 :roll: :roll: [img align=left]http://images4.fotop.net/albums/chanchan/chanchan10/IMG_2301_001.jpg[/img]

複式洋房

YAHOO 拍賣: 100% NEW with 8% discount.

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1111363093?

洋房

I bought it in CMK....... u can bargain with them. Good deal.

洋房

Hi Rick,

Which CMK did you buy the camera from? How much? Cash or credit card?

洋房

$6300 咁平?係唔係水貨?

chingchingBaBa 寫道:
係網上見到,這間幾平,可以去問問!
http://www.tincheungcamera.com.hk/product_info.php?cPath=32_37&products_id=1218

洋房

留意機同鏡的保養登記人要係同一個人.

joelo 寫道:
果$1,000回贈要別外買鏡頭就有.
我最近想買鏡頭, 有無人可以一齊作置左呢 $1,000??

請 pm 我傾啦.

男爵府

HI

請問依家街賣的350D係咪改良版? 好似話個mon大過之前, 仲有乜野係唔同呢? thx!

大宅

BK Milk勳章

請問350D 是否800 萬像素?
DC fever 買$ 6880

請問各位前輩, TAMRON SP 24-135mm 鏡可否用在350D 呢?
因我都想買350 D ,但有TAMRON 鏡 , 如果可以用,就可以淨買body 啦!!!

初哥新仔一名,請勿見笑! :mrgreen: :mrgreen:

複式洋房

350D, yes, 800萬像素, sp tamron???
現在用AF Tamron. 重要看是不是canon mount??

大宅

BK Milk勳章

sydneydaddy,

那麽鏡頭能mount Nikon机上,就

洋房

唔同牌子機鏡理論上可以用,不過要加轉接環。
但係除非支鏡真係成像好正,否則我都係建議用返原廠。

有興趣可到下面望望:
機鏡轉接環

大宅

BK Milk勳章

I see :-P :-P

Thanks

gingindaddy 寫道:
唔同牌子機鏡理論上可以用,不過要加轉接環。
但係除非支鏡真係成像好正,否則我都係建議用返原廠。

有興趣可到下面望望:
機鏡轉接環

複式洋房

CitiCall - $7150

1GB Ram (Kingston )
1 Battery
1 腳架

洋房

全新淨機身 $5400 拍賣中

100%全新350D $5400 拍賣中

首頁

尾頁

跳至