單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

男人對我說,不想頭家散,話無再同女人一齊,是4月4日講咖,當中的謊言是得我呢個傻婆先會信,到最後,女人又借D意爆事實出來,根本就系仲恩愛中,女人目的要我發火,我可以點呢>?/

最後我都是忍唔到,嘈完啦,女人仲鬧我"佢得罪我D咩?"要同男人講,佢打電話來煩我,鬧我樣樣都話晒俾男人知,話我手段高,鬧我玩夠佢啦,哈哈....

而家先知道原來搶人老公的大晒大晒,佢地先是受害者...

大宅

回覆:男人話已經女人分手,而女人又再爆事實出來

Ignore the man and woman. I have learnt that ignore a person is more easy to put effort to forgive!:;pppp:

大宅

你接受到佢有第二個?
你接受到佢拖拉?

個男人決定唔到你可以幫佢決定的
唔好做被動果個

不過你哩個問題應該去返夫婦感情道問
你未係單親喔
祝好運

大宅

做為女人,都唔想D第三者成功,希望妳家庭和睦,女人一嬲就失去理智,會做出好多令人反感嘅嘢,妳無比個衰女人得逞,冷靜落來先~~

禁止訪問

畀面勳章

男人話已經女人分手,而女人又再爆事實出來

大宅

引用:搶人老公,等天收

原帖由 coyi_lam 於 12-04-21 發表
搶人老公,等天收

大宅

引用:男人對我說,不想頭家散,話無再同女人一齊,

原帖由 心只有你 於 12-04-21 發表
男人對我說,不想頭家散,話無再同女人一齊,是4月4日講咖,當中的謊言是得我呢個傻婆先會信,到最後,女人又借 ...
佢地將來就算真係一齊,都唔代表會開心。做壞事既人,一定有報應架,只不過係時辰未到者!

別墅

大家都係女人, 搶人老公既人真係賤格! 一定有報應個天必定會收佢! 我地個個支持你!

子爵府

心只有你 發表於 12-4-21 11:44
男人對我說,不想頭家散,話無再同女人一齊,是4月4日講咖,當中的謊言是得我呢個傻婆先會信,到最後,女人又借 ...
盡量唔好再理佢地,唔好再將佢地d事放上心,記緊要好好生活下去,相信有一日巳到你的底線時,你會堅強起來!

大宅

引用:男人對我說,不想頭家散,話無再同女人一齊,

原帖由 心只有你 於 12-04-21 發表
話知佢地死啦!同我地吹下水去下街仲開心啦!

複式洋房

回覆 coyi_lam 的帖子

大宅

畀面勳章

唔好理佢(當然好難),但係個女人咁做,係迫你決定或者等你發瘋,等你頂唔住或者等個男人覺得你好煩,佢咁樣係因為佢仲未完全得到個男人,所以不停耍手段
我之前面對果個小3就係咁樣,佢仲响forum講晒由佢識我老公同之後所有一切,當然我忍佢唔住,中咗計,而家已經變咗佢老公lu

禁止訪問

大宅

Bubu0130 發表於 12-4-23 22:38
唔好理佢(當然好難),但係個女人咁做,係迫你決定或者等你發瘋,等你頂唔住或者等個男人覺得你好煩,佢咁 ...
哈哈,最後我都是忍唔到,嘈完啦,女人仲鬧我"佢得罪我D咩?"要同男人講,佢打電話來煩我,鬧我樣樣都話晒俾男人知,話我手段高,鬧我玩夠佢啦,哈哈....

而家先知道原來搶人老公的大晒大晒,佢地先是受害者...

大宅

ALLYCHOW108 發表於 12-4-24 11:25
個女人禁想要個衰男人,豪比佢啦,留個衰男人係身邊係痛苦自己。

是,佢真系好想要個男人,唔知真系愛,還是要WIN呢??反正就做左好多野,最後又唔認自己做過的野,搞到我俾男人鬧我煩.........

男爵府

畀面勳章

他為左個小三鬧你,呢種男人要嚟做乜,掉左去啦

大宅

一樣米養百樣人,,,大家都系女人, 點解個D女人要做小三,,,証明自己好靚, 好有味力? 真系好希望佢地將來有同樣報應.

最慘系D小朋友,,,好無辜咁無咗個家.... 爸爸,,,可以有責任感嗎? 對老婆從一而終真系咁難咩???

大宅

YUENYUEN23 發表於 12-4-24 14:36
一樣米養百樣人,,,大家都系女人, 點解個D女人要做小三,,,証明自己好靚, 好有味力? 真系好希望佢地將來有同 ...

對於男人來講,真系好難....或者系我地女人蠢吧,如果唔系就唔會俾D衰人甘鬧甘玩,小三可以反客為主,完全當自己是大婆,唔系個個女人都做得出,希望真系會有報應吧

YUENYUEN23  男人大部份都好無良心....唉!!!  發表於 12-4-25 16:43

複式洋房

引用:Quote:原帖由 coyi_lam 於 12-04-21 發表搶

原帖由 mancheung1020 於 12-04-21 發表
無錯

大宅

coyi_lam 發表於 12-4-21 16:21
搶人老公,等天收

首頁

尾頁

跳至