嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

上BK online store 有得賣

大宅

回覆 evian0204 的帖子

請問你BB幾大先用呀, 我2WKS 後生啦! 我都買左, 諗緊幾時鋪出黎....

大宅

引用:回覆+evian0204+的帖子 請問你BB幾大先用

原帖由 Hellokitty610 於 12-05-13 發表
回覆 evian0204 的帖子

請問你BB幾大先用呀, 我2WKS 後生啦! 我都買左, 諗緊幾時鋪出黎....
我買了Dwinguler L size,其實BB識反身就可以用,放佢係地墊碌來碌去好開心

大宅

引用:Quote:原帖由+Hellokitty610+於+12-05-13+

原帖由 cl919 於 12-05-13 發表
我買了Dwinguler L size,其實BB識反身就可以用,放佢係地墊碌來碌去好開心

...
2012新花款?好令吖,我買左森林m size

別墅

別墅

請問呢張地毯有乜好

禁止訪問

引用:請問呢張地毯有乜好

大宅

引用:Quote:原帖由+kaning+於+12-05-14+發表請問

原帖由 ccbaby2012 於 12-07-28 發表
我都想知:請問呢張地毯有乜好?
可以比佢地學圖上既野 同埋佢唔係好似其他爬行毯咁 有揧 一格格 唔會床D污糟野/箘係D揧到 同埋夠厚 唔怕BB跌親(15MM)無其他毯咁容易爛

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都買咗1.5MM質地好好

複式洋房

I've purchased those used in the playgroups from Taobao, around 25mm thick but much cheaper, it's easy to clean and pile up after use:
http://item.taobao.com/item.htm?id=9021695680&frm=

大宅

回覆:cl919 的帖子

幾錢?呢隻pattern 叫咩?

大宅

回覆 florapang0426 的帖子

Same ! ^^

大宅

There is another brand: Parklon also from Korea. Parklon and Dwinguler, which one is better. Please advise. Thanks.

大宅

Parklon is really very poor. 我之前睇BK, d 媽媽話Parklon ok, 咁我貪平咪買parklon囉, 點知未比錢(我用信用卡付款, 未到期找數)己經爛咗, 一個一個孔, 依家亞女唔著片, 賴咗尿尿, 張playmat抺咗都濕濕地, 唔乾, 我覺得d尿已經慘咗入張playmat到, 非常差

依家囡囡18個月, 未戒到片, 我都唔知買唔買過張Dwingular好, 成千蚊, 你地話呢??

大宅

Cannot find BK online store. Would any mama please help to send the linkage to me? Thanks!

首頁

尾頁

跳至