自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

因為千億心抱嘅言論,比個女質疑我教佢嘅野!!!

我又唔覺得著有咩問題?你自己唔比個女著唔代表人地唔可以比羅

WinnieJason  咪係  發表於 12-5-9 10:04

男爵府

咁唔通佢之前話幫個仔搞個casual d既百日party,簡簡單單請個馬戲團娛樂下,你個女又要一樣咩~
你先係佢阿媽,唔係徐子淇,話佢知恨唔黎

伯爵府

好媽媽勳章

佢當然可以咁做啦,反正個女隻腳着壞左一世坐輪椅佢都認為冇所謂。

elysemama  洗唔洗咁黑心呀?  發表於 12-5-9 14:19
There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

禁止訪問

禁止訪問

回覆 回覆:RSG媽媽的帖子

子爵府

回覆:因為千億心抱嘅言論,比個女質疑我教佢嘅野!!!

唔使咁認真

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

人地訂個對, 可能只係著住影輯相, 就已同對鞋say

Sumyeema1  咪系  發表於 12-5-9 13:43

男爵府

llmanll 發表於 12-5-8 19:52
因為佢地係千億呀麻,出街都坐車唔洗行,著咩都得啦

再唔係搵保鏢,保母,工人抱抱就得,所以著幾高都得,都係得個睇字啫

男爵府

畀面勳章

可能有人誤會左,我唔係唔抵得人地有錢,我地亦唔係貪慕虛勞死充大頭鬼,要人地有我都要有。我講緊嘅係身為一個公衆人物,一言一行都好多人睇住,講野前先經經個腦囉,如果唔係又多個唐鷹連

ka媽  一個有錢無慮的師奶講家事講自己仔女, 同政事唐唐點可以相提並論呢?  發表於 12-5-10 09:55
若要人不知,唔好太低B~~~

琥珀宮

畀面勳章

回覆:因為千億心抱嘅言論,比個女質疑我教佢嘅野!!!

人地有司機車出車入唔駛點行,冇咁易壞腳既

望咩呀  ha,隻腳成日唔使行,真係要刺激下嘛,冇錯呀  發表於 12-5-9 03:41

男爵府

我會話比自己仔女知,唔係人有我有,當你地揾到錢嘅時候著咩媽咪都唔會理你。
確實兩歲著高爭鞋真係傷脚的始終發育緊,不過應該唔係比佢點落地,純粹靚下,講真兩歲都未行得十分掂,仲比佢著高爭,千益新抱唔會咁蠢令令佢個千金經常趴街嘅,我估佢買來扮下靚,唔係比佢當鞋落地行
曾經有一個可以讓我好好咁訓0既晚上,但係我冇珍惜到!到左起身勁眼訓0既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。 如果個天可以俾機會我番轉頭既話, 我會同周公講我愛佢,如果係都要0係玩bk0既時間上加一個期限,我希望係48小時。

琥珀宮

畀面勳章

引用:可能有人誤會左,我唔係唔抵得人地有錢,我

原帖由 shino_mok1983 於 12-05-08 發表
可能有人誤會左,我唔係唔抵得人地有錢,我地亦唔係貪慕虛勞死充大頭鬼,要人地有我都要有。我講緊嘅係身為 ...
佢係名人,但唔通公眾人物喎,講乜有自由啫,2歲會行幾多路呀? 著一陣間邊咁易壞腳呢?

panala  agree  發表於 12-5-8 21:28

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

咁就算係佢公眾人物, 但唔係做公職丫. 佢咁講可能只係自己想想個女著啱佢size嘅高睜鞋一陣喺生日會開心下咁多. 唔駛著媽咪嗰對浪浪下仲易pk.

駛乜理人點教女遮, 你個女都未必知人地係千憶新抱, 未必知佢講乜. 佢講都未必一定有人跟, 係你在意遮.

點都好啦, 自己小朋友仲細, 自己身教話俾佢知細個著對對腳發育唔好, 想著, 買對barbie好公主拖好佢威一陣. 如果佢肥4就凶佢: 知唔知咩野叫母儀呀!

foxwolf  "母儀"     發表於 12-5-9 13:57

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

引用:佢當然可以咁做啦,反正個女隻腳着壞左一世

原帖由 小蘅媽媽 於 12-05-08 發表
佢當然可以咁做啦,反正個女隻腳着壞左一世坐輪椅佢都認為冇所謂。
會唔會過份佐啲呢?

男爵府

我都同我d女講,要18歳後才可著高踭鞋,如果唔係對腳唔靚。

珍珠宮

熱血金章

回覆 shino_mok1983 的帖子

從小就要訓練豪門既門檻
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

我冇睇佢講乜...

之不過, 突然間諗, 好多女仔細個時都係咁偷著阿媽的高跟鞋, 塗胭脂, 搽唇膏, 噴香水...

千億新抱, 其實都好大壓力, 由得佢發下UP風

janetabcabc  細個就想大個~~^3^  發表於 12-5-9 21:57

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

首頁
12345...9

尾頁

跳至