跳至

首頁

尾頁

大宅

各位馬拉媽媽可否幫忙...我忘記HSBC i - banking 的 password, 但在 HSBC website又找不到form...請問有何方法取新的password? 謝謝!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:各位馬拉媽媽可否幫忙...我忘記HSBC+i+-+ba

原帖由 五月MaMa 於 12-05-09 發表
各位馬拉媽媽可否幫忙...我忘記HSBC i - banking 的 password, 但在 HSBC website又找不到form...請問有何 ...
你用telephone banking 得唔得?

珍珠宮

回覆:HSBC i-banking

唔知你係咪隔岸戶口,你試下打去佢熱線問點算。

大宅

回覆 Elefant老婆 的帖子

我響香港, 咁我打比佢地啦...謝謝! 

珍珠宮

引用:回覆+Elefant老婆+的帖子 我響香港,+咁我

原帖由 五月MaMa 於 12-05-10 發表
回覆 Elefant老婆 的帖子

我響香港, 咁我打比佢地啦...謝謝! 
如果你打IDD都攪唔到,你試下去香港分行問下,睇下佢地幫唔幫到你⋯我試過又係類似問題,晌大馬入去香港個戶口有問題,同個香港接線生傾唔掂,佢叫我去大馬分行搵同事幫(可能同時想證實係本人,記得帶身份證明文件)佢地即時核實(兩地職員都要互相交換一啲密碼去証實真係HSBC職員)

首頁

尾頁

跳至