跳至

首頁

尾頁

別墅

如題。

別墅

回覆:happy.rita 的帖子

讀過3個月,覺得唔好......

學校唔夠清潔,小朋友成日病。都聽過同學仔家長講,小朋友係學校發燒無通知家長接走. 另小朋友成日撞瘀晒返黎,問老師,係無人知咩事....
但學校既野,最好自己同小朋友親身去睇睇好.

複式洋房

My daughter is now 3 and a half yrs old. She went to Good Time when she was 2 (nursery class--- Chinese Stream).

For me, I think this is a safe school for little babies. The teachers are kind and responsible. Because they need money, that's y they will treat your babies well!!!!
The books that they have chosen are expensive but my girl loves them all. She loves going to school.

But this is a commercial school. Everything needs money!!!

Overall, this is not a bad school!!

Now my daughter is studying at 聖心.

別墅

回覆:沙田廣場 - 好時光幼稚園 - 好嗎?

唔該晒!!

大宅

雖然有好多人都話唔係咁好, 但個人認為始終都係一間國際學校, 一定好過普通讀全日的學校. 我小朋友返左幾個月, 覺得老師好有愛心, 整體幾好, 只是經常書包裡放錯了其他同學仔的東西, 小問題.

別墅

回覆:沙田廣場 - 好時光幼稚園 - 好嗎?

收生競爭大嗎?

大宅

回覆 dollycamcam 的帖子

我都覺得d小朋友成日病,,,都唔知點解?

首頁

尾頁

跳至