想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

成日眼瞓、好攰、心跳快,仲有肚址扯,尋日唔止扯,肚下腹嘅左邊仲有冤痛,間唔時冤一兩下!

今日Day27, Day19 dodo過!

珍珠宮

其實剛剛有唔係咁大徵狀,你DODO都現在9日仲更加唔會有徵狀啦,一係過多幾日CHRCK下,一係等到唔黎M先CHECK啦

子爵府

引用:其實剛剛有唔係咁大徵狀,你DODO都現在9日仲

原帖由 joycehang41010 於 12-05-19 發表
其實剛剛有唔係咁大徵狀,你DODO都現在9日仲更加唔會有徵狀啦,一係過多幾日CHRCK下,一係等到唔黎M先CHECK啦 ...
都係嘅,因為我上一胎係好快feel到,同埋最後check真係有左,但今次同樣係同有一個咁嘅feel, 但多左眼瞓同心跳囉。下個星期驗下,應該就知道了。

子爵府

引用:Quote:原帖由+joycehang41010+於+12-05-19+

原帖由 寶寶熊 於 12-05-19 發表
都係嘅,因為我上一胎係好快feel到,同埋最後check真係有左,但今次同樣係同有一個咁嘅feel, 但多左眼瞓同 ...
但係上次我真係無計過幾時m,只係有feel幾日後就去check !!!!

珍珠宮

回覆 寶寶熊 的帖子

現在個D驗孕棒,兩個星期到先CHECK到,一係你試CB個隻有埋有左幾耐既,但我都建議你等月尾先CHECK都未遲,我都係追梗第2個,我都好明白你現在心情,放鬆D啦,會易有D

子爵府

引用:回覆+寶寶熊+的帖子 現在個D驗孕棒,兩個星

原帖由 joycehang41010 於 12-05-19 發表
回覆 寶寶熊 的帖子

現在個D驗孕棒,兩個星期到先CHECK到,一係你試CB個隻有埋有左幾耐既,但我都建議你等月 ...
Joyce,你追緊第二個呀?努力啊!其實呢胎有都係意外,無諗住咁快會再有bb。但係好想知係咪真係中。呢啲感覺係咪真係發仔溫!

珍珠宮

回覆 寶寶熊 的帖子

我驚D驗孕棒冇咁快驗到,如果係我登你高興

首頁

尾頁

跳至