潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:回覆+littlecheung+的帖子 我都係身邊無咩

原帖由 Mrslot 於 12-05-22 發表
回覆 littlecheung 的帖子

我都係身邊無咩朋友用,所以係呢度有好多同道中人真開心
我D朋友都無用H,所以平時同老公出街先用。

Mrslot    發表於 12-5-22 10:31

大宅

個人意見,H袋Birkin,Kelly都靚,但因為價錢貴,少不免用時要好小心,弄花會肉赤,偏偏我用袋好隨意,孖c都會周圍放,要時時"照顧"住個袋反而唔慣,所以暫時not my cup of tea.

男爵府

回覆:恩盈 的帖子

認同!
越睇越靚^.^

珍珠宮

H 袋有D係幾靚....不過我見有D JM....同一個款唔同色就真係....

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

lovelykitty 發表於 12-5-22 10:16
我公司d同事都比較簡樸既....就連我亞姐都只係用LV....我又點敢勁過佢呢...用H...想死咩...哈哈.
...
我茅理 我d手袋可能update 快過老闆娘, 因為阿老闆話我買完又見佢老婆買, 老闆成日借意八下幾銀個:;pppp:

珍珠宮

littlecheung 發表於 12-5-22 11:30
我茅理 我d手袋可能update 快過老闆娘, 因為阿老闆話我買完又見佢老婆買, 老闆成日借意八下幾銀個 ...

HEHE...我只係一個秘書仔....都係唔好勁過亞姐好D既......
而且亞姐一向都對我好好....

littlecheung  識do   發表於 12-5-22 18:21

大宅

引用:仲好貴啊!(純粹個人意見,不喜勿插)

原帖由 sandwich 於 12-05-21 發表
仲好貴啊!(純粹個人意見,不喜勿插)
好似樓咁有人覺得好貴,有人覺得平,幾萬蚊隻勞個個帶個個買,咁幾萬十萬一個h,又唔係覺得好貴,都係嗰句量力而為啦,買左又唔痛嘅話,即管買,早買早享受麻

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

唔岩我AGE~~
點親都LONG 5起

公爵府

引用:Quote:原帖由+sandwich+於+12-05-21+發表仲

原帖由 BBXSP 於 12-05-22 發表
好似樓咁有人覺得好貴,有人覺得平,幾萬蚊隻勞個個帶個個買,咁幾萬十萬一個h,又唔係覺得好貴,都係嗰句量 ...
Yeah!!! Exactly!!! Even guys have their preference in cars la, from Honda to Mercedes to Masarati, just buy sth suit u and within yr budget :)

公爵府

引用:Quote:Sasalam2012+發表於+12-5-22+09:18+

原帖由 littlecheung 於 12-05-22 發表
買1個半個還可以負擔, 但無時間巡舖, 無錢同SA建立感情, 等過多幾年生活好d 年紀又大左, 我都想好似你地H魔 ...
我公司及身邊的人都比較平實,有錢鍾意投資股票和樓,名牌衫,鞋,袋,錶,絕少見到,有以百萬計股票和有樓收租多些,所以返工帶c袋已經是大花筒可惜我投資常失誤,這麼多年在樓和股票的損失,非常殘烈所以今年寧可花費落名袋和錶身上還有點安慰!

公爵府

引用:H+袋有D係幾靚....不過我見有D+JM....同一

原帖由 lovelykitty 於 12-05-22 發表
H 袋有D係幾靚....不過我見有D JM....同一個款唔同色就真係....
冇嘅,可能當收藏品或容易襯衫,同有啲人買同款唔同色的衫和鞋一樣姐。

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆:有無人同我一樣,覺得H袋唔係好靚

Lindy birkin & Kelly is good ar!!

侯爵府

我拎過 Lindy上手, 上膊 但真係feel it too "BOXY", 成個工具箱咁, 絕對未能另我愛上它去買它, 可能gp啦, 將會係我第一個 hermes

禁止訪問

禁止訪問

引用:我鐘意+Birkin+30,+GP36,+Lindy+30...不過

大宅

我!我喜歡Chanel ! H~~~~吾識欣賞

侯爵府

Sasalam2012 發表於 12-5-22 13:07
我公司及身邊的人都比較平實,有錢鍾意投資股票和樓,名牌衫,鞋,袋,錶,絕少見到,有以百萬計股票和有樓 ...
係啦, 好多人股票唔見十個八個當等閒事, 我而家有錢都拎去買晒實物, 比投資股票好...樓既我有賺, 但自住唔會賣, 最多換樓

侯爵府

Jason 發表於 12-5-22 18:17
GP ,birkin d款周街係平價版,我自己就唔會用幾萬蚊去買
鬼叫我鐘意虛榮野mouth: I am material gal

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至