自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

我公司處於新界工商業區, 大部份係物流公司, 而我收工行去巴士站, 一定要經過一間位於馬路旁嘅0k便利店, 呢間便利店又痴住一座商業大廈嘅門口, 而門口係有幾級樓梯先可以行上去, 晚晚收工都見到7,8個男人會坐响d樓梯到飲啤酒, 食花生, 大聲吹水, 攪到間便利店門口烏煙瘴氣, 我又唔明點解便利店職員唔出去驅趕佢地!!

好啦, 到我今晚收工大概8點左右, 其實條街唔算多人, 我同另一個女同事差唔多行到去便利店, 離遠見到有個男人企响馬路邊個垃圾桶旁, 雙手放响下面係度小便, 我同女同事都扮睇唔到啦, 因為都唔係第一次見到咁嘅情況, 到我地越行越近嘅時候, 坐係便利店門口其中一個麻甩佬又勁雀躍咁跳出嚟痾埋一份!!!!!! 直情好似响我地隔離痾咁, 真係勁變態!!! 想嘔!!! 响個垃圾桶痾已經衰架啦, 仲要特登係正便利店門口+馬路旁痾,好似好想俾人見到佢"細佬"咁, 真係勁無公德心, 難為收垃圾既清潔工人, 朝朝幫佢地執啤酒罐, 仲要聞佢地d尿味, 真係越諗越慶, 決定報警! 希望班死老飛知道呢度都有警察巡邏, 以後唔好再响度聚集啦!!!! 呻完!!!

禁止訪問

男爵府

回覆:D人真係好無公德心....

變態架

琥珀宮

畀面勳章

男爵府

鬼唔望佢下次俾蚊針

男爵府

乜咁唔知醜架

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

變態

首頁

尾頁

跳至