親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

正呀! Please pm me. Thanks a lot. 我7月會去沙巴呀! 謝謝!

大宅

Is this a good place for 3-generations to visit (kids are 2 y.o, and parents in 60's in fairly good health) in June/July? What languages are usually spoken? Thanks much!

大宅

Hi, I want to have info. too, please PM to me. Thanks a lot.

公爵府

環保接龍勳章

jack0609 發表於 14-3-2 22:09

排骨媽媽  可唔可以比d資料我呀? 謝謝  發表於 14-3-6 22:14

大宅

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章

details plz

公爵府

環保接龍勳章

Linsa 發表於 14-3-6 19:43
details plz
SEND 左去你IN-BOX, 得閒睇睇, 唔明就WHATSAPP問啦

大宅

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章

回覆 usausagi 的帖子

thx a lot

禁止訪問

公爵府

環保接龍勳章

引用:Quote:usausagi 發表於 14-2-26 09:00 hell

原帖由 yyb1011 於 14-06-11 發表
我都想要珊瑚島資料呀 thanks
想問我住係
The Magellan Sutera Hotel, 係佢地個碼頭book出島平d ,定係出去 ...
你俾個個呢,我未去過,不過之前有jm 分享過,其實睇地點黎講,我就覺得睇你識唔識游水會唔會浮潛

因為佢都係係沙比島個度,如果又唔想濕身又有魚睇,真係唔錯既,而且仲包餐,佢算係貴過沙比島咁,有bb咪好岩

但如果你地個個都好活躍成條海豚咁,咁就不如去遠啲浮潛/潛水啦,係咪?

珊瑚灣資料我再send 俾你,上面有我電話,你whatsapp聯絡我啦

大宅

回覆:carriennn 的帖子

Hi, can u pm me th info, thx

複式洋房

回覆:沙巴新景點----珊瑚灣(有新相:#310~319)

我11月頭去沙巴,有個15個月大既b,岩唔岩去呢到?如果我唔玩浮潛係岸邊同bb玩水見唔見到魚仔?

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

我下個月尾黎沙巴, 而加 plan 緊行情, 唔該 pm 我珊瑚灣資料ㄚ, 謝謝
另外可唔可以要埋包車司機, 初級激流, 睇營火蟲, 象鼻猿 local tour 資料

我 search 到有 tour 係激流+ 睇營火蟲 + 象鼻猿 1 day 玩晒, 好似幾好, 冇咁浪費搭車時間, 可以比d意見嗎?

珊瑚灣離睇營火蟲近嗎? 可以1 day 玩晒嗎?

大宅

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 畀面勳章

回覆:沙巴新景點----珊瑚灣(有 ...

請問可PM珊瑚灣資料給我嗎?thank !

公爵府

環保接龍勳章

kenchi5891 發表於 14-6-26 12:29
我11月頭去沙巴,有個15個月大既b,岩唔岩去呢到?如果我唔玩浮潛係岸邊同bb玩水見唔見到魚仔?

...
岸邊唔多, 要出浮台先多架, 同埋15個月真係細, 唔建議坐咁耐車入去玩, 除非你地好大班人

公爵府

環保接龍勳章

Jasber 發表於 14-6-27 16:54
我下個月尾黎沙巴, 而加 plan 緊行情, 唔該 pm 我珊瑚灣資料ㄚ, 謝謝
另外可唔可以要埋包車司機, 初級激流, 睇營火蟲, 象鼻猿 local tour 資料

我 search 到有 tour 係激流+ 睇營火蟲 + 象鼻猿 1 day 玩晒, 好似幾好, 冇咁浪費搭車時間, 可以比d意見嗎?

珊瑚灣離睇營火蟲近嗎? 可以1 day 玩晒嗎?
我有做包車既, 例如去一個活動, 普通要200一個人既, 咁你要包車要加220一車, 所以其實咁包都貴呀, 你地幾多人呢?
照計佢係去PAPAR河玩激流, 再睇螢火蟲, 就可以一日過其實車程上都OK, 不過真係會勁累, 我估計7,8點出發, 你最早8,9點返到, 如果想舒服D又唔浪費車程, 螢火蟲順路可去動物園, 咁10點出發都得啦

珊瑚灣附近都有螢火蟲, 不過唔係大家去開個D, 因為珊瑚灣係北部, 而平時我地睇螢火蟲係去到南部差不多丹南個堆睇既
你朋竹下有咩唔明, 直接WHATSAPP我啦: +60188706126

複式洋房

回覆 usausagi 的帖子

我又想要資料呀thanks.

珊瑚宮

BK Milk勳章

usausagi 發表於 13-6-29 16:29
好呀, 上次見唔到, 期待下次見到你
我尋晚已經book好左16年3月機票再黎沙巴玩啦

男爵府

引用:同美人魚係同一個水域,但唔使坐咁耐船,安

原帖由 usausagi 於 12-05-23 發表
pls pm

複式洋房

Hi, please PM me the local tour info., thanks.
ET

男爵府

usausagi 發表於 12-5-23 15:30
同美人魚係同一個水域,但唔使坐咁耐船,安全D冇咁大風浪,但睇到一樣既野
有相有證據
可以pm我資料嗎?

首頁

尾頁

跳至