想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我今日係day33 , m小姐未到, 平時cycle 係35-40日!!!
由排卵do 左之後4日到就開始下腹有震震下、扯扯下o既感覺, 之後兩日就伸延到左下腹同整個下腹都有扯痛, o係大概一個星期後, 我差不多頭暈頭痛左4-5天!!! 依家都仲有間唔中會暈下暈下咁...!! 仲有大概DAY29到啦, 我腰更加有有酸酸軟軟o既感覺, 仲有成日想瞓呢d當然都有啦.....!!!! 但我心諗, 如果係谷m 的話, 唔會谷咁耐掛....???? 今日晨尿check過6d, 白雪雪的, 控都無wor..........

其實我懷疑有第二胎時, 感覺同依家真係一樣的, o個次無耐就check 到真係bingo 左, 但今次......感覺令我覺得好怪怪.......唔通我要去睇醫生....?????

大宅

:;pppp:我都係。day 30,體溫比之前circle都靚,差唔多有一個多星期又大食又瞓得,一天都有時會暈下暈下,之前無試過。但今朝紅D的控淺到望不到,6D就白到無朋友,都打定輸數等蛇B了:;pppp:

男爵府

回覆:寶寶熊 的帖子

點解你唔買支棒驗下呢?

耐心地等待成功

大宅

有無jm試過身體感覺有80%已中, 但驗極都白雪雪..?

我都係咁,下腹陰陰痛,舉手伸懶腰會扯住,個肚覺得墜墜地。
cycle係26-28,今日day23,紅綠d都係無反應,搞到個心攞攞孿

過去的消失了,該重新上路!

子爵府

芷瑩媽 發表於 12-5-25 11:09
我都係咁,下腹陰陰痛,舉手伸懶腰會扯住,個肚覺得墜墜地。
cycle係26-28,今日day23,紅綠d都係無反應,搞 ...

係呀係呀!! 我都有呢個感覺...個下腹陰陰痛...聚聚地咁.........!!!!!!

大宅

唉!我都係呀! DODO完之後, 下腹成日覺得"咭咭地"感覺, 今個星期有時覺得頭暈, 不過之前個胸有小小脹同痛, 但今日好似冇咗這個感覺啦! 所以我估

子爵府

Kit_ming 發表於 12-5-25 11:06
點解你唔買支棒驗下呢?

因為...........綠d 都白雪雪...唔想晒錢住lo.....!! 同埋我成日諗, 如果真係有左, 點解控都無個........係唔係自己仍住仍住..? 但係我覺得呢d 感覺又好真實..唔係仍住ga wor...所以我諗都係要等到星期日先再check 下好啦...

子爵府

sofatfat 發表於 12-5-25 11:33
唉!我都係呀! DODO完之後, 下腹成日覺得"咭咭地"感覺, 今個星期有時覺得頭暈, 不過之前個胸有小小脹同痛, ...

早兩日我都無左個肚頂頂o既感覺,, 但尋日又返黎la wor..仲比之前勁左, 到依家個肚都有feel ga~ 就係6d 驗唔到lo

大宅

引用:Quote:Kit_ming 發表於 12-5-25 11:06 點解

原帖由 寶寶熊 於 12-05-25 發表
因為...........綠d 都白雪雪...唔想晒錢住lo.....!! 同埋我成日諗, 如果真係有左, 點解控都無個........ ...
其實生想禺枝cb digital 驗,但又怕原來係詐糊,會好失望
家陣等等下都仲叫有丁屎咁多希望。

過去的消失了,該重新上路!

大宅

寶寶熊 發表於 12-5-25 11:35
早兩日我都無左個肚頂頂o既感覺,, 但尋日又返黎la wor..仲比之前勁左, 到依家個肚都有feel ga~ 就係6d 驗 ...

但你個circle都可能長,所以宜家先驗不到,再等下啦我估你應該好有機,唔似我,circle都幾准,打定無了

子爵府

芷瑩媽 發表於 12-5-25 11:41
其實生想禺枝cb digital 驗,但又怕原來係詐糊,會好失望
家陣等等下都仲叫有丁屎咁多希望。

...

好有同感!!!! 所以我都唔想咁快買棒棒...晒左錢唔緊要, 晒左自己d 信心...

大宅

寶寶熊 發表於 12-5-25 12:14
好有同感!!!! 所以我都唔想咁快買棒棒...晒左錢唔緊要, 晒左自己d 信心...

係呀,我宜家都不打算再驗了,等到星期天仲無m先算,之前幾個circle成日覺得有,晒左錢買棒棒,次次都是np,幾downC6仲笑我詐糊,激死

子爵府

mistyrain 發表於 12-5-25 11:41
但你個circle都可能長,所以宜家先驗不到,再等下啦我估你應該好有機,唔似我,circle都幾准,打定 ...

係呀! 我cycle 應該長過晒排龍隊/蛇隊o既jm ar!!

禁止訪問

大宅

回覆 寶寶熊 的帖子

之前都有你所講的感覺,但我今日已經冇咗這個feel

禁止訪問

子爵府

love_shamrock 發表於 12-5-25 12:23
我circle29-35,day19排卵(那天下午出現深紅),今天已是day34了,6d都仲係白雪雪,但各位所講的dodo後三四日經 ...

我都係day19排的..我同你一樣....day19do 左......!!! 但你依家個肚feel 如何???
我o岩o岩因為大仔戒片中...賴左vivi o係地下, 我去拖時, 一用力, 下腹有d扯冤痛痛地咁......

子爵府

mistyrain 發表於 12-5-25 12:21
係呀,我宜家都不打算再驗了,等到星期天仲無m先算,之前幾個circle成日覺得有,晒左錢買棒棒,次次都是np ...

呢d 感覺男人係唔會明ga!!! 佢地只會覺得無咪無lo.....咪最多佢地用力d do 多幾次lo..haha!!!! 但係佢地係唔係明白我地o個種失望感...

禁止訪問

大宅

寶寶熊...我都好似你呀..我周期都好長架...我是多囊,今次應該差不多60天....今天都已經DAY54.DAY 44先排到卵有體溫高左..DO完之後,第2天即感冒發燒, 終於燒起左10天的高溫, 我下腹真是有D陰陰痛,超想瞓,個肚成日都飽飽制制咁,作嘔啦,好多感覺都令我感到好似真是中左咁,我仲好興奮添..因為之前周期谷M都冇作嘔呀麻...但CHECK完CHECK去D紅D及6D什麼都沒有...

今早仲體溫只有36.5..又立即爆瘡, 我要強調是立即生出來的...好新鮮.....之前D感覺就好似一下子冇晒咁.....我依家都是等緊M前一晚超酸痛的感覺,今周期可以高溫的天數比上周期仲短...依家真是好DOWN...打俾老公逼他今晚同我去吃壽司

首頁

尾頁

跳至