婆媳關係

跳至

首頁
12345...23

尾頁

男爵府

大家, 呢一次可能係我最後一次的post 了(當然我仲會留言比其他地方啦)

因為我決定, 我要離婚了!

潛移默化既力量係好大的....成日比條死老野屈屈屈....講講講....講得多.原來我老公一直都以為我真係放狗既時候同個阿叔有路...一直收係心入面....到前幾日爆出來了....

前幾日因為我地放狗一班街坊打算一齊飲下食下...有男有女...地點係正我樓下.....我有話比我老公知...佢有眼見有男有女....但最後都話我勾佬....又踼爛屋企隻門......佢雖然冇打我同隻狗...但成日咁嚇我, 我都精神崩潰....再講我老公有鬱燥病...一直唔肯睇e 生...久唔久會因d 小事又爆好大大件事咁......

福建家庭....係一個惡夢....老既唔開化, 後生既唔開明....我老公一直都唔鐘意我去玩去浦...其實我由嫁後我d 酒肉朋友已經少冇可少...先前我同哥哥join 咗 3 電話台...每星期3一齊有免費戲睇....哥哥次次都送我返屋企....我老公又唔鐘意....到自己老表食飯飲下酒....又唔鐘意....同朋友食飯要10點返到屋企....而家連同街坊食飯都唔得? .....我嫁咗唔等於冇社交個喎....我嫁咗唔係一世返工. 一世做阿四!!!!

我一個月都係去 2-3次街....星期6日都係屋企了....媽媽有時來探我佢都好似唔係好鐘意....
成日一句話我[成日去浦, 對佢屋企人衰!!]
其實, 佢識我既時候, 佢自己咪又係浦緊!!!

早前body check, 話我係肝炎帶菌者....我話比我老公知....佢當時反應係好介意好嫌棄...再見到佢阿媽時, 再講...佢既態度係好差...好似講到我冇仔生咁.

近期我話我肚成日痛...我話去check 下....佢第一個反應覺得我冇仔生....又做埋d嫌棄樣比我睇.....而家仲要咁屈我....屈勾佬都唔止一次, 仲要無啦啦係咁問我係咪爭人好多咭數....???

而家我以人生安全同狗隻安全理由返咗阿媽度住了~

Jackiecheng2012    發表於 12-9-12 19:19
oasis-baby  你食埋哂d咁污糟的食物,冇肝炎都難,係都係佢地害你!  發表於 12-7-7 19:50
我的小清  又上我屋企叫我同距個仔離婚,呢D人唔洗理咁多,主要是你C6真的沒有挽回  發表於 12-6-19 15:13
我的小清  我礼拜日去教會啊我99都話我去勾佬啦,仲講到似層層,好似抓奸在床咁,  發表於 12-6-19 15:10
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

回覆:我的玩野99 結局篇 (我要離婚了)

公爵府

2024勳章

咁大件事

男爵府

下!點解會咁架??

你老公平時都好幫你架,佢一向當你奶奶瘟疫咁避架啦。

你個故仔我一向當笑話睇架咋!你地唔好咁衝動先,慢慢再傾下啦。

別墅

子爵府

別墅

呢個係一個好重大既決定, 我地jm都會支持你~~!!
希望你唔好再咁勞氣, 多的保重!!
係佢地一家唔識珍惜你, 你一的問題都冇~~!!
野蠻人就請佢返蠻夷~~!!

珍珠宮

想清楚,真無得回頭!

如果真真正正相處唔來,搬遠一點可以嗎?

侯爵府

回覆 回覆:Arrin的帖子

咁嚴重

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

會唔會火遮眼所以淨係睇到老公的衰嘢?冷靜下再決定啦!如果老公珍惜呢段婚姻你都係時候講下你的不滿,咁樣屈住唔溝通唔係辦法!

大宅

同老公好好傾下啦佢可能太緊張你!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

最重要保重身體!

男爵府

聽到呢個消息好突然,,,
你仲愛唔愛你老公?
可唔可以再同佢傾下呀~~

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

咁大件事? 你諗清楚先好啊.

大宅

醒目開學勳章

肝炎帶菌者...你C6有無驗過先...可能係佢傳染俾你呢...
hep B可以經性行為傳播...無論點都見議你C6去驗下.

叉包兔  係喎....可能係佢C6傳比佢架  發表於 12-5-29 05:27

侯爵府

arrin, 諗清楚先, 冷靜下來先 !

唔好為左 99 而離婚, 唔值得 ! 我都曾經好多萬次頂唔順99 而走左去律師樓, 但始終老公先係我嫁的人, 點解要因為個女人而走?

上黎傾呀 ! support 你 !

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

根據之前的故事,你老公又唔似係咁ge人

991129  係啦, 轉變咁大  發表於 12-5-31 14:29

子爵府

回覆:Arrin 的帖子

衷心祝福你平安,幸福。

大宅

第一下睇到個標題個反應真係---->咁架!因為一路有睇開你!
但係如果人生安全真係有威脅既話,咁就真係要閃啦!
支持你既決定!希望你新生活愉快!

首頁
12345...23

尾頁

跳至