婆媳關係

跳至

首頁
23456...38

尾頁

大宅

好嬲....佢地真係會就敢算??你隻C6真係唔死都冇用

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

美亞 發表於 12-6-1 22:17
點解咁似阿MI 的CASE ??

差別在阿MI既老公企係佢果邊,而樓主老公愚孝無鬼用,任由父母搗亂外母家都無能為力,實在枉為男人!

roseyy    發表於 12-6-25 08:41
Music_sister    發表於 12-6-7 21:18
minnayan    發表於 12-6-2 00:30
李大嫂    發表於 12-6-1 22:41
美亞    發表於 12-6-1 22:25

大宅

回覆:唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

根本應該報警,你阿媽幫人湊B,屋企居然有人傷害小朋友,你阿媽可能會被人告,好危險

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

返黎就好喇~~

別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

大宅

99同某人&某人99有得揮

大宅

睇到最後...見到妳C6竟然為咗個咁不知所謂的老母而放棄個老婆, 真係好心痛!!!

希望妳早日收拾心情加油!!!

子爵府

hauhauhau 發表於 12-6-1 21:52
之後丫xx c奶真係聽到我大叫..忍唔住叫埋老公同兩個仔..一齊過黎..
c奶老公非常大聲)你地好停手..好走啦 ...
妳點可以就咁俾佢哋走?佢過兩日唔認數咁點算?梗係報咗警備咗案先,最多唔即時告佢,但都保持追究嘅權利丫嘛!!

希望事情盡快解決

sukkiu  睇到好嬲,一定要報警.  發表於 12-6-1 22:33

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:全家福街好多橙++

原帖由 BaoYue_BaoKun 於 12-06-01 發表
全家福街好多橙
多謝你幫我講!

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:點解咁似阿MI+的CASE++??

原帖由 美亞 於 12-06-01 發表
點解咁似阿MI 的CASE ??
見錢開眼囉D賤種!好慶呀睇到!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

alicemic 發表於 12-6-1 22:20
差別在阿MI既老公企係佢果邊,而樓主老公愚孝無鬼用,任由父母搗亂外母家都無能為力,實在枉為男人! ...

其實都好擔心阿MI既老公可以頂得幾耐,
好彩阿MI有個好爸爸咋.

男爵府

點解唔叫隔離屋報警你屋企人冇事丫麻

禁止訪問

男爵府

佢地走哂...我忍唔住..係咁喊..媽媽黎幫我包傷口..查藥膏..丫爸就睇下丫b有冇事..xx c奶就同我講...
c奶:唔好喊...唔洗驚架..我成日係屋企架..有咩事就大叫...我睇住你大架..唔會比人蝦你,,,乖..唔好喊,,,我幫你地汁下d野先

呢個時候..我喊得仲大聲...邊個見到我而家咁..都會企係我個邊啦...但係我最愛既人..竟然..連一句問我有冇事都冇..只係記得佢丫媽....原來我係c6心入面既地位..就係得咁多..個一刻我真係再控制唔到自己情緒...好低落好低落..死頂左咁耐...我真係冇力再去頂...

3月16日
我半條人命咁返工....老細見到我咁..問我咩事..我將尋晚既野講哂比佢知...之後佢問我洗唔洗囉假休息下..我話想試下返唔返到工先
我依然好低落...好接受唔到呢個現在..不停問自己..我做錯d咩..c6要咁對我...

3月17日
我既心情..仲差佐...根本做唔到野..食唔到野...夜晚又訓唔到..我老細就話.,.你放假啦,,去玩下啦...你咁樣唔得架...我話..我仲得...

3月19日
c6上左黎我公司..拎住一張15萬既..銀行本票比我
c6:呢度15萬..你收左佢
我:唔該..咁離婚個度..你今日要去簽名..已經夠三日(其實我根本冇搵過律師)
c6:我唔會離婚
我:你做唔到我就報警...你唔好以為我d傷都好番好多..我就冇証據..我個晚影哂自己d傷既相..同開左鏡頭影哂你丫媽d衰野
c6:你洗唔洗咁絕丫..我唔肯離婚都係因愛你姐
我:你點講都好..你做唔到我就報警...拿簽紙都唔係話簽有得簽...可能要去見下面..攪幾次先簽..我約好時間就叫你去..or..好似寄比你簽都得
之後c6係咁多同事面前.."櫃"係低下..喊住..叫我唔好唔要佢..

我:呢度係做野既地方..唔係比你癲既地方..唔該你起番身..快d走..
c6:你唔好同我離婚..我就即刻走..你要離開我既..我就日日黎"櫃"到你原諒我為止
我:你姐係迫我轉工姐
c6:我唔係迫你..我只係唔想你離開我
我:係呢個時候..你同你家人..做左咁多野去傷害..我同我屋企人..仲有得番轉頭咩?
你快d走啦..

我轉身就走...佢一路係原地..我去叫個男同事打發佢走...之後c6都走左..個一刻我真係冇面見人.,.所有人都唔想見..唔想面對...好想離開呢班痴線既人...

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

到而家點呀?? 有無告到佢地呀??
講真...你老公真係....
佢一家人都痴線架
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

禁止發言

複式洋房

好想知之後點 樓主C6有無還返錢比你?
樓主個99 62 姑仔簡直系極品中既極品! 發窮惡發到甘!
如果系我, 我一定報警告佢地傷人同刑毀!!
睇到我都激動嘛! 希望樓主可以早日擺脫班賤人!過新生活

男爵府

唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

我都唔會原諒佢,太過份啦,想咁樣算數,冇咁易

子爵府

你c6好愛你,我唔想你地分開~

李大嫂  老婆受左傷問都唔問一句,只係叫佢唔好報警攪大件事,我睇唔到有幾愛喎  發表於 12-6-1 22:47

水晶宮

畀面勳章

呢d愛 晤要晤駛杏

禁止訪問

首頁
23456...38

尾頁

跳至