婆媳關係

跳至

首頁
45678...38

尾頁

男爵府

睇到呢度真係好鄧妳痛心又激心! 呢個老公真係唔使"恨"
x街6299+賤姑仔正人渣! 咁多人c唔見佢哋c!
妳而家生活點呀? 加油呀!

大宅

好媽媽勳章

回覆:唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

點解呢個世界有d咁痴嘅人?

伯爵府

環保接龍勳章

唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

離咗婚都可以一齊架,佢乖乖哋囉,咪復婚囉

Music_sister    發表於 12-6-7 21:20

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

你d傷點呀,仲痛唔痛,我真係唔知可以講咩,不過你爸爸媽媽有冇班妖怪嚇親?
我覺得好恐怖,錢真係萬惡,但冇又唔得,點都好希望你身體既傷快d好,心既傷都快快好~加油喔

男爵府

叻叻勳章

有你屋企人支持你已經足夠啦 加油呀!!

LING

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:好恐怖呀???咩人黎架應該報左警備案先啦.心

原帖由 李大嫂 於 12-06-01 發表
好恐怖呀???咩人黎架
應該報左警備案先啦.
心臟病發唔係CALL白車入院係正常咩?!!!! ...

子爵府

樓主,加油呀, 你要振作呀, 唔係, 你父母都會好傷人架, 無老公唔使死, 但做人有基本尊嚴就比死更難受.

我真係好嬲好嬲呀

珍珠宮

男爵府

之後老細叫左我入房..
老細:你而家個處境可能會有危險..為左你安全著想..你即刻放假..佢地個個都係沖住你而黎..佢地搵唔到你..就會接受同淡化呢件事..其他野唔洗擔心..就算有人黎攪事..我會應付..你當去透啖氣..你咁樣會癲架..

我接受左老細既提議..之後因為我個間係細公司..得幾個同事..佢地就一齊相量..點應付我c6..其中一個同我最fd既同事..同我講

同事:你而家住緊你fd個度唔安全..你話你之前send過你係討論區條line比你老公..你老公又識哂你d fd..會有機會比佢查到..我屋企人有間屋吉左...你搬去住...我地個個都唔識你老公....就算識都冇用..其他同事都唔會知我屋企人間屋係邊...你就搬入去住
我:點得架
同事:唔好講無謂野...仲有..你邊個都唔好講..你搬左去邊..你叫人將d日用品拎去你媽度先..我聽朝同你去搬..放心..無事既...

我都冇哂主意...就決定左搬同囉長假...之後銀行未關門..我落去對左張本票...轉左5萬蚊去我媽戶口

大宅

畀面勳章

妳終於都返來啦!!!!!!!!!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

hauhauhau 發表於 12-6-1 23:12
之後老細叫左我入房..
老細:你而家個處境可能會有危險..為左你安全著想..你即刻放假..佢地個個都係沖住你而 ...

你老細同班同事真係好,個個都有情有義!

Music_sister    發表於 12-6-7 21:21

公爵府

畀面勳章

真係替你傷心難過啊,加油啊,樓主發窮惡發到上親家度,仲傷害老人家同BB,班人渣仲配做人咩訓街都抵死

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

真係睇到我講唒粗口 你老公個邊真係痴唒線

大宅

畀面勳章

人間有情, 你老細同d同事果果都好好人

伯爵府

alicemic 發表於 12-6-1 23:16
你老細同班同事真係好,個個都有情有義!
x 2

HauHauHau,

Take care! And support you!
慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

大宅

身邊同事、老細和隔離C9一家都會為你著想,條C6係佢老母親打到你兩母女受傷之際,淨係䛊㩒住你5比你求救,呢D人,死不足惜,祝佢老母親長命百歲,將個仔搾乾搾淨

男爵府

愈睇愈心寒!你老公正一廢物!
佢屋企人正生番!個姑仔都唔洗旨意嫁得出!

Music_sister    發表於 12-6-7 21:21

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:之後老細叫左我入房..老細:你而家個處境可

原帖由 hauhauhau 於 12-06-01 發表
之後老細叫左我入房..
老細:你而家個處境可能會有危險..為左你安全著想..你即刻放假..佢地個個都係沖住你而 ...
你老細十分極之好。
同事仲好好人!

大宅

樓主...耍加油哦!!受傷好了沒有?

首頁
45678...38

尾頁

跳至