親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 北海道有乜野係必買?bb用品又可以係邊度買呢?

Fireman,

我去完返左黎喇.真係好多謝大家既INFO.
fireman 寫道:
Hi muimuichu

講咗咁耐, 都未知妳幾時出發? 執好行理未?

Fireman

男爵府

muimuichu ,
妳返來啦~有咩野收獲呀 :-P

妳覺得最好玩係邊度? 最靚又係邊度呀?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

winwin323,

我既收獲

其實又好似無乜邊度好玩,多數係睇景,而最靚係函館夜景,真係好正

伯爵府

函館夜景

子爵府

muimuichiu

Where did you buy those things for your baby? Can you share more? Is it cheaper than other places like tokyo? BTW, which hotel did you stay?

複式洋房

Hi muimuichu

妳回來了, 收穫都幾豐富噃!

Fireman
Fireman

男爵府

muimuichu

函館夜景好靚, 係唔係隔住window影?
可否一講下你既行程呢, 有冇揸車? 或是搭JR Thanks.
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

伯爵府

bbqueen,

奶粉我係TOYSRUS買,但唔係到到都見到.都幾難搵到.我都係無意中先發現到有間.玩具,被等就係JR TOWER入面搵到.
我都唔知會唔會比tokyo,不過就幾隻牌子既奶粉都有,聽講tokyo雪印同明治都斷貨.

至於酒店我係住GRAND HOTEL

bbqueen 寫道:
muimuichiu

Where did you buy those things for your baby? Can you share more? Is it cheaper than other places like tokyo? BTW, which hotel did you stay?

伯爵府

ChristyBBmama,

係呀!隔住玻璃影,所以見到有出口指示
其實可以出室外睇景,我都有影相,但室外實左太凍太大風,零下幾度再加上身處高地,又近海,所以連相機都拎唔穏 無講笑GA,你有機會去感受下.

我今次係跟團,行程大約係由旭川~札幌~小樽~函館.
ChristyBBmama 寫道:
muimuichu

函館夜景好靚, 係唔係隔住window影?
可否一講下你既行程呢, 有冇揸車? 或是搭JR Thanks.

男爵府

muimuichu,
好多收獲wow, 妳好利害, 連奶粉都買返hk

我見到妳張相入面d 六花亭, 流晒口水tim

函館夜景真係好靚, 可惜我未去過 :-|

複式洋房

[quote]
muimuichu 寫道:
bbqueen,

奶粉我係TOYSRUS買,但唔係到到都見到.都幾難搵到.我都係無意中先發現到有間.玩具,被等就係JR TOWER入面搵到.
我都唔知會唔會比tokyo,不過就幾隻牌子既奶粉都有,聽講tokyo雪印同明治都斷貨.

至於酒店我係住GRAND HOTEL
[quote]

奶粉我係TOYSRUS買......幾錢罐?....係未和光堂?

伯爵府

winwin323,

函館無論日景夜景都好靚!有機會去睇下
winwin323 寫道:
muimuichu,
好多收獲wow, 妳好利害, 連奶粉都買返hk

我見到妳張相入面d 六花亭, 流晒口水tim

函館夜景真係好靚, 可惜我未去過 :-|

伯爵府

kenngkk,

係呀!我買既係和光堂細仔奶粉,好似0岩0岩做緊特價,對返港幣大約$110罐,超平呀!

大宅

當我第一次睇函館夜景時, 我只能用兩個字來形容~~震撼
muimuichu 寫道:
winwin323,

函館無論日景夜景都好靚!有機會去睇下

首頁

尾頁

跳至