自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

媽媽上左大陸做bodycheck,點知發現子宮頸有咩53型呈陽性反應?請問有冇jm知係咩黎?如果返香港去邊度睇?有冇相熟醫生介紹

珊瑚宮

去睇婦科專科醫生係最快, 有需要佢地可以轉介返公立。

另外都可以去衛生署婦女健康中心,
http://www.fhs.gov.hk/tc_chi/centre_det/cent_pwhs/cent_pwhs.html

公爵府

大陸都信得過?
係香港再check 過啦...
唔好咁擔心住...

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:有冇jm知點做?好擔心

大陸真糸吾可信,我大伯個仔生得矮細,上面d醫生叫佢抽血驗,之後話佢有「豬如」証喎,嚇到佢死。

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

盡快返黎HK睇婦科, 可轉介政府跟進。
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

點解要去大陸做body check? 都唔知d儀器乾唔乾淨~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

喺香港再搵醫生CHECK下先再算啦~

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

快回港啦, 在大6身體檢查, 乜都要你check, 埋單好甘架係香港睇醫生先信得過

伯爵府

come back and check in Hong Kong...

子爵府

畀面勳章

有冇jm知點做?好擔心

亞媽陪人睇中醫, 順便check下
點知就發現左,而家返緊黎香港check多次
我上網sreach過,但好亂。睇完都一頭霧水。亞媽千其唔好有事。我頂唔住架

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引致宮頸細胞病變及導致子宮頸癌: 高危型HPV亞型 - HPV 16, 18, 26, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 53, 56, 58, 59, 66, 68, 73及82

快啲喺香港啲婦科再CHECK!!!
笑下又一日。放鬆下啦大家!

首頁

尾頁

跳至