夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我好少post野,今次到我啦.
之前已發現c6睇”雞網”,後來比我嘈佢一輪,佢無睇(可能未比我發現)
到近排出左iphone,佢識玩微x,我發現佢成日logout我都覺有d野,無埋由下下都要logout
到前2晚,我check佢,發無logout,仲有女仔add左做fd,咁我忍唔到,當然嘈佢la,佢話只係同d女仔傾閒計,仲話想知女仔咩心態(真係好唔合理),但又唔見佢得閒同我傾,佢話都係夜晚同女仔吹水,但當時我都係屋企,又唔見佢揾下我傾計……

其實男人咁係咩意思呢? 係咪真係有心識女仔呢?
對佢我已經唔信任,唔想對住佢,好想離婚

子爵府

BK Milk勳章

回覆:唔相信c6

如果你真係咁想同佢傾,你可以開account同佢傾囉!我以前拍拖都會好介意我ex隨便識女仔傾計,我以前總係好似柯楠上身咁,乜都check一餐,後來我比佢識更多男仔,佢竟然擔心起上嚟,反而對我好咗。

珍珠宮

環保接龍勳章

sivasiva 發表於 12-6-18 15:20
我好少post野,今次到我啦.
之前已發現c6睇”雞網”,後來比我嘈佢一輪,佢無睇(可能未比我發現)
到近排出左i ...

男人就係咁, 就算同唔識既都可以傾一餐(指網上), 妳點都唔可以24hrs睇實, 我都同意樓上有jm咁做, 自己又開一個a/c, 等佢知道同異性吹水, 唔係男人專利, 比番危機感佢!!

大宅

我唔知佢地有無約出黎,c6實話無(都唔會有男人肯認la)

我覺得佢已經係思想上/精神上已背叛我了

複式洋房

我都有玩微信,突然有位男士要ADD 我,STATUS : I AM MARRIED MAN. 淨係要傾計咋!

真係好得閑!

子爵府

BK Milk勳章

引用:我唔知佢地有無約出黎,c6實話無(都唔會有男

原帖由 sivasiva 於 12-06-18 發表
我唔知佢地有無約出黎,c6實話無(都唔會有男人肯認la)

我覺得佢已經係思想上/精神上已背叛我了 ...
唔好鑽牛角尖啦,向好果方面諗,傾下計啫,又唔一定係精神上出軌架?可能咁啱有共同話題,與其花時間自己亂諗,不如做下其他嘢令自己開心d?

子爵府

BK Milk勳章

回覆 Babybaby120 的帖子

都ok喎!!!

大宅

我唔玩微信,但有qq, Facebook,我c6 only Facebook,佢會緊張我同乜人傾解,我就幫佢開返個,等佢知我都係同啲同學和客戶傾兩句,FB有陌生人add佢會好緊張叫我唔好,因為佢也不會。你c6咁中意亂add女仔你要小心,同埋你都學埋佢咁樣等佢體會下就會緊張你。講真,有咗iPhone ,好似少咗sweet time,昨晚我同老公傾開佢都話係,所以我哋講咗一睇電視和入房大家都要放低部機唔好上網和睇新聞!

大宅

回覆 回覆:sivasiva的帖子

我男人都係

子爵府

BK Milk勳章

引用:回覆+Babybaby120+的帖子 都ok喎!!!

原帖由 chowchow2012 於 12-06-18 發表

都ok喎!!!
因為係親身經驗嘛,試咗4年先發現呢個方法最work!最後果2年佢超緊張我,我同咩朋友來往都要管,而且佢完全冇時間同其他女仔傾計,因為佢要管住我

MOTHERMP986    發表於 12-6-18 22:45

子爵府

BK Milk勳章

以其人之道, 還自其人之身,
佢上網周圍識女仔, 佢都好驚你比"呢d人"瞭麻, .

大宅

唔相信c6

我c6成個fb都係女,得幾條仔,但佢唔識打字微信佢岩岩學識玩,成個list得五個人

禁止訪問

子爵府

BK Milk勳章

引用:回覆+Babybaby120+的帖子 以其人之道,+還

原帖由 chowchow2012 於 12-06-19 發表

以其人之道, 還自其人之身,
就係囉,有時真係好無奈。一心一意冇人理,反而我唔理佢,佢又好地地!

男爵府

藉口,傾傾下,傾到上床

子爵府

BK Milk勳章

回覆 TropyC 的帖子

最驚就係咁…..

複式洋房

最怕傾傾吓....傾出感情出嚟

大宅

引用:Quote:原帖由+chowchow2012+於+12-06-18+發

原帖由 Babybaby120 於 12-06-18 發表
因為係親身經驗嘛,試咗4年先發現呢個方法最work!最後果2年佢超緊張我,我同咩朋友來往都要管,而且佢完全 ...

大宅

引用:Quote:原帖由+chowchow2012+於+12-06-19+發

原帖由 Babybaby120 於 12-06-19 發表
就係囉,有時真係好無奈。一心一意冇人理,反而我唔理佢,佢又好地地!

...

首頁

尾頁

跳至