母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

我飲左十幾日木瓜豬手/木瓜通草花生、章魚湯,bb day17喇,都冇多過奶!

食魚同飲魚d人話好上奶,大家幾時開始呢?咩魚會長肉芽架?

各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

用戶要求終止服務

引用:我飲左十幾日木瓜豬手/木瓜通草花生、章魚

原帖由 siutreasure 於 12-07-05 發表
我飲左十幾日木瓜豬手/木瓜通草花生、章魚湯,bb day17喇,都冇多過奶!

食魚同飲魚d人話好上奶,大家幾時 ...
十幾日,多埋身餵,好過飲上奶湯!bb 唔夠食咩?

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 siutreasure 於 12-07-05 發

原帖由 magmagmag 於 12-07-05 發表
十幾日,多埋身餵,好過飲上奶湯!bb 唔夠食咩?
我唔知佢食左幾多,餐餐都補奶粉,稔住試下pump會唔會多d !我右邊nipple平同短d,所以bb唔係好鐘意啜!

用戶要求終止服務

唔好補奶粉, 要補就補人奶... 我覺得最好都係全埋身,唔好補,除非bb食唔飽, 如果bb食右邊唔好就食多d右邊!!

公爵府

畀面勳章

引用:唔好補奶粉, 要補就補人奶... 我覺得最好都

原帖由 magmagmag 於 12-07-05 發表
唔好補奶粉, 要補就補人奶... 我覺得最好都係全埋身,唔好補,除非bb食唔飽, 如果bb食右邊唔好就食多d右邊!! ...
我唔夠奶mouth:所以要補奶粉…我想知魚係咪真係可以上奶,但又怕長肉芽!

別墅

I keep drinking 木瓜白鰂魚everyday wor, but do not eat the fish, my 倍月said ok.

禁止訪問

回覆:開刀既媽媽幾時開始食魚或飲魚湯?

大宅

引用:Quote:原帖由+magmagmag+於+12-07-05+發表

原帖由 siutreasure 於 12-07-05 發表
我唔知佢食左幾多,餐餐都補奶粉,稔住試下pump會唔會多d !我右邊nipple平同短d,所以bb唔係好鐘意啜!

...
我都係短,初時痛到喊,姑娘教比佢啜多d同泵多d有機會長少少,而家12日人仔真係長左冇咁有啦

複式洋房

回覆:開刀既媽媽幾時開始食魚或飲魚湯?

花生同魷魚容易令BB皮膚敏感,尤其是初生BB,一爆粒粒就一發不可收拾,要成個幾兩個月先好翻

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 siutreasure 於 12-07-05 發

原帖由 Cin1010 於 12-07-06 發表
我都係短,初時痛到喊,姑娘教比佢啜多d同泵多d有機會長少少,而家12日人仔真係長左冇咁有啦

...
我家下比佢啜佢都肯啜,同埋佢又大左,好過之前好好多日頭埋身唔補奶粉,夜晚臨訓開始齋食奶粉到第二朝!

公爵府

畀面勳章

引用:花生同魷魚容易令BB皮膚敏感,尤其是初生BB

原帖由 小明媽媽 於 12-07-06 發表
花生同魷魚容易令BB皮膚敏感,尤其是初生BB,一爆粒粒就一發不可收拾,要成個幾兩個月先好翻

...
係?我飲過幾次又冇野呀!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊