婆媳關係

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

上文提到99 叫我地返去食飯又同我地講自找嫂同無賴哥離婚. 我一D都唔驚訝, 因為由同自找嫂暗地聯絡就知到無賴哥根本死性不改. 先講返先自找嫂到底係邊到識無賴哥呢. 原來大家係經朋友聚會識既. 甘岩2個都鍾意同一個歌星. 好快就搭上左. 不過當時自找嫂對無賴哥既印象係官仔骨骨. 又同自找嫂講佢而家係搵對象結婚. 唔係玩玩下嫁. 好大SIS都覺得自找嫂係國內周胞. 其實自找嫂係香港人黎嫁. 有正當職業. 而且都儲到不少錢. 唔係點解為何無賴哥結婚個陣99一個仙都唔係出呢. 就係因為自找嫂俾晒.

自找嫂話結婚後, 無賴哥同99講自找唔係處子之身. 所以連乳豬既錢自找嫂俾返. 甘自找嫂話因為無賴哥唔LIKE用CONDOM, 所以先會有左4磅仔而結婚. 結左婚好快就現形. 其實無賴哥根本唔鍾意小朋友. 而無賴哥知佢有左BB個時都叫自找嫂唔好要. 不過因為自找嫂有高血壓, 所以先冇落左佢. 無賴哥人前好似好錫佢同個仔甘. 返屋企後無賴哥好似變左甘. 個仔嘈少少都唔得. 會發脾氣掉奶樽, 掉電話. 周圍掉野大聲叫好似痴左線甘. 平時又會要求自找嫂係屋企, 唔好返外家. 俾無賴哥知自找嫂返外家, 佢又會發晒癲. 無賴哥只係俾自找嫂返99度. 又當佢係妹仔甘. 99要去邊都要自找嫂陪出陪入. 初時呢自找嫂都好聽話既. 不過呢無賴哥冇錢拎返屋不特止, 仲要成日問自找嫂拎錢駛. 自找嫂覺得唔多正常.

而且佢又發現99成日都人前人後一個樣. 又成日同佢講無賴哥冇錢俾99湊仔. 好似暗示要自找嫂俾錢. 好似咩都要同佢計較甘. 當佢金礦甘掘. 所以自找嫂都唔多喜歡99. 而且99又好污糟, 湊到4磅仔出濕疹仲要死唔認, 話係敏感點都唔肯同4磅仔睇醫生. 就算自找嫂同4磅仔睇左醫生, 叫99同佢介口, 99都唔會俾藥4磅仔食. 都唔會同4磅仔介口. 所以自找嫂對住99都冇辦法. 而且佢都見到99係D親戚面前屈我地2公婆點對99唔好. 將是非掉轉黎講. 由此自找嫂都知99係咩人. 再者99又成日冇事幹成日走上佢屋企. 又話佢唔識煮飯唔識照顧無賴哥, 搞到無賴哥瘦晒. 甘自找嫂覺得佢外家甘近. 外家煮埋返俾佢地2公婆食都唔俾返既. 甘都唔關人事啦. 咩事樣樣野都入晒自找嫂呢.

仲有就係結婚後99收晒自找嫂D金. 唔俾自找嫂KEEP起. 真係咩人都有嫁呢個世界上.

呢D係我地唔知既事. 都係自找嫂講先知. 原來99都係人前對自找嫂好. 人後都係好似對我地一樣甘差. 由此可見99真係只會對無賴哥好. 其他人都係垃圾. 唔上心. 其實無賴哥由2磅女出世後, 唔知係唔係女既關係, 無賴哥對女都不聞不問. 而且又通宵先返屋企. 原來無賴哥係公司度識左個女仔. 仲同人搭上左. 佢成日通宵就係同個女仔出街. 自找嫂好快就發現左, 就好快又好直接問無賴哥係唔係出面有女人. 無賴哥話係. 仲要同自找嫂離婚. 又講仔女都唔要. 仲要自找嫂同官講佢地其實分居左1年. 甘佢地2個就可以即刻離婚. 唔駛再晒1年時間分居. 自找嫂話點講都唔通. 甘個女係邊到黎如果分居一年. 而且呢D係假口供犯法嫁. 自找嫂死都唔肯. 而且都返去99度想99幫手勸下無賴哥. 點知99同自找嫂講叫佢反省下自己有冇做好一個老婆既責任. 如果有既, 咩事個老公會唔返屋企. 個老公出面有女人梗係老婆做得唔好, 留唔到個老公啦. 99只係叫自找嫂隻眼開隻眼閉, 咩都唔好理. 男人玩完就會返屋企. 呢個先重要. 聽到呢D野我真係覺得呢個99真係鍚無賴哥到一個無人能及既地步. 就算他日無賴哥殺左人, 99都會為佢頂.

如果想知道故事發展, 請留個支持下丫. THANKS

Strawberrybaby  支持!  發表於 12-7-27 10:54

男爵府

好媽媽勳章

回覆:我的汕尾99之到底點解自找嫂同無賴哥發生咩事呢(29)

No.1

大宅

回覆:joechan1999 的帖子

No 2

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

回覆:我的汕尾99之到底點解自找嫂同無賴哥發生咩事呢(29)

No.2

大宅

好媽媽勳章

ur 99 is really pk

侯爵府

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

支持~

大宅

唉...個無賴哥...

大宅

呢個世界上竟然有呢啲人, 兩個都咁衰

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

大宅

賤精無賴哥+衰格99!叫自找嫂走把啦!

大宅

痴線! 係咪男人呢架

大宅

邊個跟著個無賴哥...無運行

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

沒有最無懶..只有更無懶

swsc    發表於 12-7-18 09:03

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

大宅

Support

水晶宮

珍珠宮

畀面勳章

咁既c6+咁既男家,自找嫂早走早著。

stevekit    發表於 12-7-18 12:45

男爵府

無賴哥簡直係集合所有PK男人既特徵於一身,世上難尋!

redbeans  我都想知佢咩野樣...  發表於 12-7-19 09:11
bluevic81  唔知無賴哥長相如何? o甘都溝到女 ...  發表於 12-7-18 17:38
stevekit    發表於 12-7-18 12:45

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

無賴哥同無賴9..

yoyochg    發表於 12-7-17 23:25
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

首頁
12345...9

尾頁

跳至