婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 認識多一點[子宮頸癌,HPV及CIN]

我剛剛做完檢查,又係話我細胞唔正常,04年做一次又係唔正常,現在叫我去做check cin,我好擔心呀!我怕我會有事..... :-( :-(

大宅

karenmarch 寫道:
feebie:
咁你而家點呀!係邊到做檢查?初初有什麼徵兆呀?唔好怕呀我支持你呀!

我剛做完檢查,下個星期有報告睇,希望冇事啦!

大宅

imamamay 寫道:
沒駛驚,祝福你!
[quote]
feebie 寫道:
我剛做完檢查,下個星期有報告睇,希望冇事啦!
[/quote]
我報告出

大宅

我今日去做完手術哪!(電環切除手術)
做完之後好似M痛咁,痛

大宅

兔兔小貝寶 寫道:
FEEBIE,
醫生話係咩事啊?
點解要做個咁既手術(電環切除手術)既?
死喇!我就快要去做多次檢查好驚啊! :-( :-(

我係CIN 1+HPV,所有去私家做手術。
係家計會CIN 1唔會同我做手術架!

大宅

兔兔小貝寶 寫道:
FEEBIE,
做係私家做(電環切除手術)幾錢啊?
快唔快做完個手術啊?

我十點半開始做手術,十點十已經做完哪!但係要係院休息幾個鐘囉!因為做完我有D痛嘛!
我用了$11500左右出院囉!個doctor幾好人!我係港安做手術架!

大宅

兔兔小貝寶 寫道:
咁都好快又唔係貴喎!咁做完手術之後會唔會有d咩唔可以做唔可以食架?
[quote]
feebie 寫道:
[quote]
兔兔小貝寶 寫道:
FEEBIE,
做係私家做(電環切除手術)幾錢啊?
快唔快做完個手術啊?

我十點半開始做手術,十點十已經做完哪!但係要係院休息幾個鐘囉!因為做完我有D痛嘛!
我用了$11500左右出院囉!個doctor幾好人!我係港安做手術架![/quote][/quote]

佢話唔可以食保品住喎!仲有唔可以行房囉!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊