跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

joannelai930 發表於 12-7-30 15:34
頭先經過,安定果間執左

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hallonatalie 發表於 12-7-30 16:27
去快圖美喇 ~~
呢間野晒相, 好多時晒出黎 SHOW 唔到日子架

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

newchun 發表於 12-7-30 16:35
呢間野晒相, 好多時晒出黎 SHOW 唔到日子架
係咩 ???

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hallonatalie 發表於 12-7-30 17:02
係咩 ???
係呀, 佢地話我地部相機冇 SET 日子喎 ~
有一次我叫佢地退 $$, 佢地唔肯, 我去其他店度晒相同相 (人地晒出黎有 SHOW 日子架), 之後我攞 D 相去快X美度比佢地睇, 我仲同佢地講, 唔係唔得, 係你地D機冇裝唔知咩 SOFTWARE 姐, 之後佢地 C C 地咁咪退 $$ 比我:;pppp:

瑪瑙宮

newchun 發表於 12-7-30 17:17
係呀, 佢地話我地部相機冇 SET 日子喎 ~
有一次我叫佢地退 $$, 佢地唔肯, 我去其他店度晒相同相 ( ...
mouth:哦 ....

咁你試下去 "天天", 喺吉豬島好多扭蛋機嘅隔離 ~~

寶石宮

hallonatalie 發表於 12-7-30 17:24
哦 ....

咁你試下去 "天天", 喺吉豬島好多扭蛋機嘅隔離 ~~
而家快XX 有冇改善就唔知喇 ~
行開個頭先~

寶石宮

知唔知罝X以前個間晒相舖有冇再開番 OR 搬左位 ?

瑪瑙宮

newchun 發表於 12-7-30 17:29
知唔知罝X以前個間晒相舖有冇再開番 OR 搬左位 ?
好似搬去樓上舖, 但無資料喎 ~~

newchun  OIC  發表於 12-7-30 21:52

寶石宮

good morning ~

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

早晨

瑪瑙宮

hallonatalie 發表於 12-7-30 20:49
好似搬去樓上舖, 但無資料喎 ~~
我返去摷下佢哋電話, 可以打去問搬咗去邊囉 ~~

瑪瑙宮

瑪瑙宮

過埋今日, 暑假正式進入倒數喇 .........................

瑪瑙宮

甜媽,

你收到書簿, 上網津貼費未 ?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hallonatalie 發表於 12-7-31 13:19
過埋今日, 暑假正式進入倒數喇 .........................

咁快過左1/3 O者

琥珀宮

hallonatalie 發表於 12-7-31 13:19
甜媽,

你收到書簿, 上網津貼費未 ?

自由D人話收到, 我唔知呀, 入hb 戶口架

侯爵府

回覆 joannelai930 的帖子

好悶呀

侯爵府

妳地有無掛住我呢

侯爵府

我尋日開始番工喇, 呢間公司好free, 做政府工程, 無人理架

瑪瑙宮

chanfan 發表於 12-7-31 13:53
妳地有無掛住我呢
梗係 ........................ 有喇 ~~

首頁

尾頁

跳至