母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

"哺乳房係比人奶BB急需要吃奶的地方,唔係比人泵奶 前幾日都見過商場職員懷疑有人誤用哺乳房而不停拍門,想不到今次不幸給我遇上了!"

"小明媽媽 發表於 12-7-31 22:05
我係餵奶房聽到外面有BB喊,如果知道附近冇其他餵奶房,次次都會開門,同其他媽媽share一間房。泵奶媽明知一間房,重獨佔房間咁耐,有得門外的BB喊肚餓,咁同平時你地話人唔讓位比你地大肚婆一樣,咁自私自利咁黑人憎!"

其他人唔體諒泵媽都可以理解
居然係一個人奶媽唔體諒泵媽... 真係有點愕然. 仲要大大聲話間房唔係比人泵奶....
到其他媽媽出聲, 就轉軚, 話人唔share間房黑人憎

我想問, 你出街吃晚飯, 都預左阿b 要食奶.
你明知果度得一間房, 應該都一早諗定如果間房有人用緊, 你會去邊餵,
你唔會老馮諗住全世界一定要讓比你?
果度有梳化, 可以用餵奶巾餵的, 你點解唔用? 一心諗住一定有房用? 尤得阿b 喊都死等爛等, 仲要罵人用左間房?

大宅

陪月勳章

小明媽媽 發表於 12-7-31 16:20
昨晚到荷里活廣場吃晚飯,突然亞囝哭哭鬧鬧要吃奶,成個商場得一個哺乳房,比人用緊,叩門又唔應,等左差不多半小時,一開門竟然只得一位長髮、方形面,粗kwan眼鏡、全身灰黑色衣服(似係店舖職員)、一直禁緊手機的女人,佢自稱響度泵奶。我好激氣,哺乳房係比人奶BB急需要吃奶的地方,唔係比人泵奶前幾日都見過商場職員懷疑有人誤用哺乳房而不停拍門,想不到今次不幸給我遇上了! ...

cap 定主題內容

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊