懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我在瑪麗生,請問在產房一生左,可唔可以幫個B影相呀?我老公驚番左病房比人調錯B

大宅

可以架

子爵府

BK Milk勳章

回覆:clcsandy 的帖子

好似話一出世都帶有媽媽名的手鈪仔架喎,無咁容易調轉卦!

大宅

可以架…

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

要等清潔左, 姑娘會包好BB比爸爸影.
順產可以一齊影.
我個時開刀得爸爸同仔仔影.

大宅

叻叻勳章

回覆:BB一出世,公院可唔可以即刻影張相?

我係廣華開刀生,返到病房佢哋唔比影,不過個個都偷雞影

pandababy1127    發表於 12-8-1 13:11
長期唔夠瞓,金睛火眼中

男爵府

珍珠宮

回覆:clcsandy 的帖子

只可用相機影,唔可以用手機影

大宅

可以, 我仲叫姑娘幫手tim

大宅

我向廣華生, 想問係唔係爸爸陪產時BRING埋相機入去呀?

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 noel-chan 的帖子

即係話只可影相, 唔可以拍video?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:我在瑪麗生,請問在產房一生左,可唔可以幫

原帖由 clcsandy 於 12-08-01 發表
我在瑪麗生,請問在產房一生左,可唔可以幫個B影相呀?我老公驚番左病房比人調錯B

...
可以架,叫姑娘幫手影全家福,可以由爸爸剪臍帶。應該唔會調錯b,落產後房時已幫bb帶上手帶腳帶防盗器,姑娘會叫你地對一次手帶腳帶上既資料。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

...
瑪麗係獨立產房,在產房內唔會同時出現其他bb,調錯既機會應該好微

大宅

引用:Quote:原帖由+clcsandy+於+12-08-01+發表我

原帖由 pomanlife 於 12-08-01 發表
可以架,叫姑娘幫手影全家福,可以由爸爸剪臍帶。應該唔會調錯b,落產後房時已幫bb帶上手帶腳帶防盗器,姑 ...
哈,好呀,到時叫老公帶相機去產房先。

男爵府

...
禁要點同醫生姑娘講?????

男爵府

引用:Quote:原帖由+clcsandy+於+12-08-01+發表我

原帖由 pomanlife 於 12-08-01 發表
可以架,叫姑娘幫手影全家福,可以由爸爸剪臍帶。應該唔會調錯b,落產後房時已幫bb帶上手帶腳帶防盗器,姑 ...
乜可以剪既咩?

男爵府

引用:Quote:原帖由+pomanlife+於+12-08-01+發表

哈,好呀,到時叫老公帶相機去產房先。
擺係褲袋 我估偷偷得掛

彩鑽殿

引用:Quote:原帖由+pomanlife+於+12-08-01+發表

原帖由 winniexwinnie 於 12-08-01 發表
乜可以剪既咩?
可以,我啱啱六月生完,姑娘教老公幫bb剪臍帶

彩鑽殿

引用:Quote:原帖由+clcsandy+於+12-08-01+發表哈

原帖由 winniexwinnie 於 12-08-01 發表
擺係褲袋 我估偷偷得掛
唔洗偷偷摸摸

彩鑽殿

禁要點同醫生姑娘講?????
問姑娘可唔可以幫你地一齊影返張相,其餘時間有30~40mins係落簾比你地餵b時間,你地想影相拍片都得,呢段時間無人理既

首頁

尾頁

跳至