跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部

jojo...
個個都係老友...邊個頭位又何妨....
你做頭...我做尾...
因我最鐘意攪d屎勿鬼...
JoJo* 寫道:
kwok,

攪錯呀???!!! 明知人家下午要湊仔返學, 你就下午整呢個俱樂部!

[size=xx-large]我霸唔到頭位呀!!! :tongue:

大宅

oy903....
你去了那....要尋人禁制...
收唔收到我pm既新電話呀...
3月12有birthday party....

男爵府

唉....呀仔病左要食消炎藥,d藥好鬼散....搞到無咩胃口,d脾氣仲嗅到死!

男爵府

巴屎閉la.... :tongue: :tongue: :tongue:
Boosk@ 寫道:
哈哈......第一個報到l

男爵府

咁你仲唔快d幫靖雅啜屎蟲!
kwok330 寫道:
jojo...
個個都係老友...邊個頭位又何妨....
你做頭...我做尾...
因我最鐘意攪d屎勿鬼...

男爵府

JoJo
你都早過我ar..... :-(
JoJo* 寫道:
臨走前又再講多句......

[size=xx-large]我霸唔到頭位呀!!! :tongue:

大宅

各老友如有資料補充或更正....只需列明資料就得....
不用成篇再copy出來再改....唔該晒!!!!!!!

~~update info~~2006/03/03

~~油塘老友記寶號(非牟利會所)~~
-如有錯漏,請各老友記見諒,並通知更正-
-逢 3/13/23 號,會update各老友資料並即時張貼-
Total: 已有17個老友記

01) (kwok) kwok330- 高瑞閣-dodo(6歲)-瑤瑤(9個月)
02) (Booska) Boosk@------- 高鳳閣----天天(7歲)
03) (shany) shany-- 高麟閣-賢Daniel(7歲)-芷瑩(5個月)
04) Chiu_Lai_Ching_Millie- 瀅美閣-仔Ambrose(1歲4月)
05) 731mon------- 灝美閣---騫佑(1歲7個月)
06) (Lily) kellylamyc--- 富塘樓---kelly(9.5個月)
07) (moon) moon88- 高志樓-kelly(9歲)-karry(11個月)
08) (Helen) happyyan921--- 灝美閣---燊燊B(1歲)
09) 小魔怪媽咪wendy-- 瀅美閣--政南(7歲)--政謙(4歲)
10) (Joanne) oy903---- 瀅美閣----狄狄(3歲半)
11) tracyyuen-------- 淑美閣---琳琳(6個月)
12) reginayip-------- 淑美閣---家熙edsion(3歲)
13) (Mendy) mendynam-- 淮美閣--穎穎(2歲半)
14) (糖糖) 甜心糖糖--- 高飛閣---朗朗(1歲10個月)
15) (Natalie) jojo*--- 高康閣---仔(2歲)
16) (Angel) 小虎豬媽媽- 高飛閣-女Stephanie(6歲4月)
17) (柔媽) 柔柔媽媽--- 高怡村--Johnny天朗(8歲3月)--Viola采柔(1歲8月)

\"\"< party區由此路進---油塘區媽咪party活動通訊>
\"\"< 吹水區由此路進---油塘區真心真意媽咪俱樂部>
\"\"< 活動相片集---由此路進 >
(建設中,及需電郵繳請才能睇到)
< 油塘區媽咪會網址---由此路進 >
<[email protected] >
(勞煩各老友send相片到上列亞公網址,以便統一欣賞 )

生日紀錄(新曆)~~如有錯漏,請各老友通知更正~~
===========================
01) - 01/17- wendy+
02) - 01/20- splei+
03) - 02/03- 糖糖+
04) - 02/04- wendy@細仔謙謙+
05) - 02/10- 浩朗媽@細仔朗朗+
06) - 02/12- 浩朗媽@大仔浩浩+
07) - 02/16- cindy216+
08) - 02/21- Boosk@天天+
09) - 02/26 moon88@大女kelly+
10) - 03/07 moon88@細女karry+
11) - 03/14- shany+
12) - 03/30- kwok+
13) - 04/12- 糖糖@朗朗+
14) - 04/24- kwok@瑤瑤+
15) - 04/25- 柔柔媽媽+
16) - 04/28- kellylamyc@kelly+
17) - 04/30- Mel^^@Emma+
18) - 05/05- 傻鴨@bosco+
19) - 05/11- kwok@dodo+
20) - 05/14- cindy216@coco+
21) - 06/11- mendy+
22) - 06/26- fanny@韡瑜+
24) - 06/28- 柔柔媽媽@Viola+
25) - 07/07- joey@靖雅+
26) - 07/20- cindy216@大仔Alex+
27) - 07/22- mendy@顈顈+
28) - 07/29- Mel^^+
29) - 07/31- 731mon@仔
30) - 08/06- shany@芷瑩+
31) - 08/09- fanny+
32) - 08/23- tracyyuen@琳琳+
33) - 09/09- reginayip+
34) - 10/29- 小虎豬媽媽@Stephanie+
35) - 10/30- 傻鴨+
36) - 11/15- 柔柔媽媽@Johnny+
37) - 11/27- reginayip@家熙
38) - 11/28- shany@daniel+
39) - 12/02- wendy@大仔南南+
40) - 12/06- 傻鴨@ally+

大宅

kwok
唔駛,,,我無你新電話no喎~~ :-( :-(
架唔知打比你唔通啦..作c 呀

大宅

wendy...
sorry....唔見左舊number....
已比幾個老友插完....
收pm...
小魔怪媽咪wendy 寫道:
kwok

大宅

kwok
架唔知你,日日夜夜你電話都係未能接通,以為你攪咩野東東tim

大宅

kwok
張party相.你地d靚樣好c 正
係咪yoyo整架~

大宅

我又要新no.
kwok330 寫道:
wendy...
sorry....唔見左舊number....
已比幾個老友插完....
收pm...
[quote]
kwok
[/quote]

大宅

(fanny)fannyng9876---天神村---韡儒(Agnes)---1歲8個月

複式洋房

(Mel)Mel^^---淑美閣---Emma---1歲10個月 :mrgreen:

大宅

fanny...
韡儒 or 韡瑜 呀))))人地亞媽.....
天神村...

fannyng9876 寫道:
(fanny)fannyng9876---天神村---韡儒(Agnes)---1歲8個月

大宅

係靚女splei整....我都笑左成個鐘...

kwok
係咪yoyo整架~

男爵府

好媽媽勳章

真係 韡儒 架, 不過我都覺得, 比人改, 用呢個字好怪囉 ?-( ?-( ?-(天神村 , 咁我咪都係住呢度
kwok330 寫道:
fanny...
韡儒 or 韡瑜 呀))))人地亞媽.....
天神村...

[quote]
fannyng9876 寫道:
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

o係邊度睇架?? 我又要睇
kwok330 寫道:
係靚女splei整....我都笑左成個鐘...

[quote]
kwok
係咪yoyo整架~
[/quote]

大宅

731mon 寫道:
[size=xx-small]喺吹水嗰邊呀

男爵府

好媽媽勳章

我仲唔知邊度呀 shany, pm 條 link 比我呀 點解呢次我咁 豬既 ?-( ?-( ?-(
shany 寫道:
[quote]
731mon 寫道:
[size=xx-small]喺吹水嗰邊呀[/quote]

首頁

尾頁

跳至