跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

大宅

近元朗廣場tel - 2442 1100

大宅

回覆 回覆:tammyin的帖子

小豆天地,大馬路中銀大廈十三樓

大宅

回覆 回覆:faye209的帖子

荷花,新元朗中心

侯爵府

近元朗廣場既BibiDada
新元朗中心既荷花
千色廣場既媽寶店(大馬路都有間樓上鋪,近大橋街市)
中銀商業大廈13樓既BabyOnline
又新街近新開既土耳其餐廳同車仔麵中間有間樓上鋪,叫QQBaby
I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

珍珠宮

仲有元朗中心13樓(希望冇記錯層數, 因為我係點我老公去買野)(更正為9樓)
(係大橋街市對面)
多謝樓下microlly, 令我知道我記錯左樓層~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

回覆:元朗邊到有嬰兒用品店?

小豆天地有時會搵到好野,買過張餐檯booster 俾大b 個款吾錯,另外最近買左bb 車墊$199 會員仲有折,荷花賣類似既野要$2xx...

大宅

元朗中心2樓

洋房

元朗中心9樓,唔記得咩室, 叫新生堂

大宅

引用:元朗中心9樓,唔記得咩室,+叫新生堂 +

原帖由 microlly 於 12-08-19 發表
元朗中心係咪即係新元朗中心呀?

男爵府

引用:Quote:原帖由+microlly+於+12-08-19+發表元

原帖由 faye209 於 12-08-19 發表
元朗中心係咪即係新元朗中心呀?
唔係,元朗中心係大橋街市對面,佳寶凍肉上面

珍珠宮

microlly 發表於 12-8-19 14:02
丫~~ 係啦~~ 就係呢間~ 我之前果然記錯左樓層~~~ 謝謝你啊~~ 等我去更正返先~~

別墅

我個人覺得bibidada職員態度差。買左幾次嘢都麻麻地,價錢又唔係平!
新生堂款唔多,我都想請問有邊間價錢抵d?

禁止訪問

引用:我個人覺得bibidada職員態度差。買左幾次嘢

男爵府

hellomimi0730 發表於 12-8-19 21:43
我個人覺得bibidada職員態度差。買左幾次嘢都麻麻地,價錢又唔係平!
新生堂款唔多,我都想請問有 ...

講價錢就新生堂平d..
新生堂其實好細, 我通常都係上佢地website睇完先去買..

複式洋房

有無人係中銀商業大廈13樓既BabyOnline 買過東西?是否可信賴? 因看過網站, 有些東西比較平, 但怕係假貨.

多多綠茶  唔錯啊,我覺得幾好~  發表於 12-8-20 16:03

洋房

回覆:faye209 的帖子

唔係呀!大橋街市對面

洋房

回覆:hellomimi0730 的帖子

我去過新生堂3—4次, 唔知個女職員係唔係老闆, 有一次買左個浴盤,仲好人到可以送貨到天水圍。

珍珠宮

hellomimi0730 發表於 12-8-19 21:43
新生堂款唔多,我都想請問有 ...
真係冇以前咁平啦!
我前排想去買BB水杯既吸管(比我女咬爛左), 我上到去, 一睇價錢, 56蚊!!!!! 真係差少少買過個都得啦!

後來再去其他店(唔記得邊間啦), 賣26蚊之麻!!!!! 一模一樣既野啊!!

離晒大普!

大宅

引用:有無人係中銀商業大廈13樓既BabyOnline 買

原帖由 els 於 12-08-19 發表
有無人係中銀商業大廈13樓既BabyOnline 買過東西?是否可信賴? 因看過網站, 有些東西比較平, 但怕係假貨.

...
我成日去小豆天地架,即你講的babyonline!我又唔覺佢地啲嘢特別平,不過都優質嘅,啲職員仲好好,有問必答,佢地都係媽媽,有時會分享產品的用後感!

首頁

尾頁

跳至