親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問去北京跟東瀛遊好嗎???

原本想自由行, 但又未去過, 又要帶埋小朋友, 所以想睇

男爵府

Re: 請問去北京跟東瀛遊好嗎???

真係冇人跟過東瀛去北京

咁請問跟邊間會好d呀????

洋房

我復活節假期會跟東瀛遊去北京,等我玩完返黎話妳知啦!其實之前已跟過佢哋去過2之日本(本州 / 北海道),韓國,泰國同埋星馬,次次都好好,不過去旅行最緊都係個導遊同埋領隊帶得好才能有愉快既旅程.

男爵府

thanks kathy_lai

我正想在easter個幾日出發, 所以要問

洋房

我join了的團剛好有妳所想的要求,我參加的團資料如下,不過星期二去交尾數時佢地話呢個團係4月14日出發已經爆滿,所以如妳真的打算去就快d行動啦!!

北京4天團 (CPC04)
出發日期: 4月14日

男爵府

我都係想join CPC04呀. 我都問過14/4已經爆滿, 同埋要$2599, 但如過兩日16/4先出發, 只需$1899, 平成$700呀. 我諗都係會參加16/4個團. 希望大家都玩得開心d啦

男爵府

hi, kathy_lai,
Do you know if we can charge our battery (for digital camera) in the hotel in Beijing? and if the hotel will provide suitable plug for the charger? Many thanks.
HIMAMA

洋房

Hi HIMAMA,

以我所知大陸係用兩腳扁插既插頭,如妳有電器要叉電,只需買個插頭便可,通常所有旅行社的茶會室都可以買到,至於電壓應該一般既數碼相機叉電器都可以自動調節,不過最穩陣梗係開茶會時問清楚啦!妳係咪都報左團去北京呀?幾時去同埋跟邊間旅行社呀?

男爵府

Yes, Sunflower, 14-18/4
Hope we will enjoy our Beijing trip. tks.
HIMAMA

首頁

尾頁

跳至