自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:中伏了,惠x加$"0.1多一個angry bird 印花

不嬲加0.1換多個印花都係咁㗎,之前幾次都係

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

katelok 發表於 12-9-1 22:01
唔係呀, 之前係加0.1日日賞, 但而家無做啦.........因為我問過

哦..我以為一直係咁...
因為我好少去惠康..真係唔知咁多呢

katelok  我好多時去..因上水街市啲野好貴,啲人又衰又中意扼稱,所以買送都係去惠X  發表於 12-9-1 22:41

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:中伏了,惠x加$\"0.1多一個angry bird 印花

我儲咗三年都係得五十元左右,依家快圖美好似無得儲分了

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

我都覺得係個收銀按錯咋話@@"

複式洋房

回覆:babybaby0802 的帖子

照樓主咁講惠X真係好取巧,辛苦儲回來的積分無哂,真唔抵

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

我上之都中咗招無咗200蚊呀

伯爵府

係啊,我試左一次就無哂d積分

大宅

下~~~~~~~~~~~~!!!

尋日買左兩盒"dry牙"雪糕~
買一盒多一個印花~買兩盒多兩個印花~
total 3個~hehe

侯爵府

babybaby0802 發表於 12-9-1 20:13
系 牙,印花系$0.1積分,但我冇諗佢系對換埋d積分比成張單我d積分儲得好辛苦($10=0.1積分),我儲 ...
我上次同你一樣扣哂我D分,但係我係問個職員,係咪扣0.1分多1個印花,佢又係冇答,叫我擺上去DO,跟住扣哂D分,比番D錢我,我話下我問你係咪扣0.1分,你唔答我就叫我擺上去,你係職員我緊係信你架啦,
我問佢點呀,佢話冇架喇冇架喇,跟手收下位錢,我話咩冇呀,你叫經理出黎,我講左3次叫經理出黎,佢唔彩我,
到我叫第4次喇,佢發脾4拍個電腦,叫咪叫囉.我頂,你做錯野,我重要收你氣.個經理出黎了解左成件事,仲好同我講.
個個收銀都知係扣哂D分喎,我話下我問得好清楚係佢,佢唔答我淨係叫我擺上去就得.我知既話就唔要啦,D分咁難儲.
之後經理問我想點,我話我要番D分囉,佢話好耐喎,(其實一開始老公諗住算,但係見個收銀咁樣)就話幾耐都等.
結果得等左大約1個月,D分就比番哂我.

首頁

尾頁

跳至