美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有用白泥既JM,你地"fu"完,洗既時候係唔係都覺得係油油地呢??係唔係正常既呢??thx!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

子爵府

畀面勳章

引用:請問有用白泥既JM,你地"fu"完,洗既時候係唔

原帖由 janet 於 12-09-02 發表
請問有用白泥既JM,你地"fu"完,洗既時候係唔係都覺得係油油地呢??係唔係正常既呢??thx!!
...
無油架

大宅

引用:請問有用白泥既JM,你地\"fu\"完,洗既時候係唔

...
不是油,係滑滑地,我洗多幾次就OK!

別墅

fu 完5識用黑頭針清黑頭 點用ga??

水晶宮

無油wow

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:請問有用白泥既JM,你地\"fu\"完,洗既時候係唔

...
係有甘錯覺

別墅

回覆:白泥一問??

依家幾錢?

chloe666  $230  發表於 12-9-3 02:48

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

但我真係覺得洗既時候係油油地,不過只係個鼻位,其他地方就冇,但其他地方覺得暖暖地!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至