婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+kayan1010+於+12-09-05+發表

原帖由 mamacolly 於 12-09-06 發表
其實BB一時似爸爸,一時似媽媽~
其實我b勁似我,我post我細個既相,姑仔同99都以為係阿仔!!!不過話似我佢就黑面!!!自己都分唔到仲死撐。。。講真,一男一女造個人出黎,唔係似c6就係我ga la!真係頂d6299唔順

大宅

引用:Quote:原帖由+mamacolly+於+12-09-06+發表

原帖由 kayan1010 於 12-09-06 發表
其實我b勁似我,我post我細個既相,姑仔同99都以為係阿仔!!!不過話似我佢就黑面!!!自己都分唔到仲死 ...
本身似邊個我無所謂,啊仔似老豆我都好開心,似老豆都幾靚仔噶~就係唔中意99有意無意咁一日幾十次係度講BB邊忽似佢三個仔!一陣話個鼻,一陣話對耳…聽到我煩!好彩太嫲(即99阿媽)好公道咁話BB邊度邊度似我…

大宅

引用:Quote:原帖由+kayan1010+於+12-09-06+發表

本身似邊個我無所謂,啊仔似老豆我都好開心,似老豆都幾靚仔噶~就係唔中意99有意無意咁一日幾十次係度講BB ...
我仔三歲了,佢仲講ing

大宅

引用:Quote:原帖由+mamacolly+於+12-09-06+發表

我仔三歲了,佢仲講ing
好明白呢種感覺,真係好黑人憎!所以每當有人係99面前講BB似我,我就暗爽!

大宅

引用:Quote:原帖由+kayan1010+於+12-09-06+發表

好明白呢種感覺,真係好黑人憎!所以每當有人係99面前講BB似我,我就暗爽!

...
我唔so佢了因為c6都覺得佢太似我

珍珠宮

回覆:好憎99講似佢三個仔!

我99話個女似老豆,個仔似阿媽好不知所謂喎

大宅

我唔so佢了因為c6都覺得佢太似我
咁可能係佢過唔到自己個關,所以催眠自己

大宅

引用:我99話個女似老豆,個仔似阿媽好不知所謂喎

原帖由 BREADWING 於 12-09-06 發表
我99話個女似老豆,個仔似阿媽好不知所謂喎
佢講嘅野不知所謂多D…

別墅

你想佢話bb似你咩?當有一日佢發現bb有野唔順眼佢就會話--------似曬牙媽!我三個仔都唔係甘嘅!

大宅

好多99從來都睇新抱係外人, 生仔工具, 咁佢又點會話似你呢

男爵府

快快學識講:係架,我同老公有夫妻相。奶奶!你睇住我老公大,所以你完全睇唔出阿B都好似我小時候。

冬天的味道

子爵府

回覆 mamacolly 的帖子

傻妹, 咪就係BB你, 但你99唔忿氣, 希望 "講" 到真係佢d仔, 明冇??? 你大量d, 由佢自我安慰下

子爵府

你應該答佢:
唔怪得之c6冇忽似你啦 只係似62 ja 唔知以為係同第個女人生呀 哈哈哈
:;pppp:
幾時先上到車.....

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

mamacolly 發表於 12-9-5 20:43
99成日話阿B呢度似佢三個仔個度似佢三個仔,從來都無話邊一度似我(但我所有親戚朋友都話似我囖!),好似 ...
D99成日覺得自己D孫係單性繁殖架啦~~!!!
為咗見到黃先生個為食樣~誓要煮好每一餐飯~ 黃先生食得開心~黃師奶煮得用心

大宅

我都有預感第時我生左, 99都會咁講, 如果明明就算唔似都會話似佢個仔, 因為我99就係D咁既人, 聽得多真係好反感囉。

大宅

引用:你想佢話bb似你咩?當有一日佢發現bb有野唔

原帖由 Tc280684 於 12-09-06 發表
你想佢話bb似你咩?當有一日佢發現bb有野唔順眼佢就會話--------似曬牙媽!我三個仔都唔係甘嘅!

...
如果佢咁講我唔會俾面佢噶了…我會話:似我d衰野都好過似你d衰野

大宅

引用:好多99從來都睇新抱係外人,+生仔工具,+咁佢

原帖由 cherriefsy 於 12-09-06 發表
好多99從來都睇新抱係外人, 生仔工具, 咁佢又點會話似你呢
你講得啱,99永遠都當新抱係外人!當初以為佢得三個仔好恨有女,衹要我做到好似女對佢咁好,佢應該會好錫我…事實我對佢好過自己阿媽佢都可以搬弄我是非,失望!

大宅

引用:快快學識講:係架,我同老公有夫妻相。奶奶

原帖由 mixmos 於 12-09-06 發表
快快學識講:係架,我同老公有夫妻相。奶奶!你睇住我老公大,所以你完全睇唔出阿B都好似我小時候。 ...
似c6都無所謂,但佢又要講呢度似二叔個度又似三叔,即係佢個個仔都似勻曬都未輪到我…其實99你想bb似你咪直接講囖…

大宅

引用:回覆+mamacolly+的帖子 傻妹,+咪就係BB做

原帖由 mapp2009 於 12-09-06 發表

傻妹, 咪就係BB做你, 但你99唔忿氣, 希望 "講" 到真係佢d仔, 明冇??? 你大量d, 由 ...
實係呢個心理…

大宅

引用:回覆+mamacolly+的帖子 你應該答佢:唔怪得

原帖由 c.hutchson 於 12-09-06 發表

你應該答佢:
呢個我唔敢講啊…因為99同62分開左噶,聽c6阿婆講62以前背住99有溝女…不過我覺得係99性格太霸道,62都頂佢唔順囖!

首頁

尾頁

跳至