跳至

首頁

尾頁

複式洋房

假期去邊好?

有四日假期,你地會帶bb去邊到玩呀?有咩好提意?

大宅

Re: 假期去邊好?

我都想知呀...

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果可以,想介紹周生(周公)比BB認識,等佢呢幾日帶BB去玩下,我就可以中場休息
唔好意思,借位發up瘋 :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

我會帶BB去海洋公園玩..

別墅

好主意
peaceaa1122 寫道:
如果可以,想介紹周生(周公)比BB認識,等佢呢幾日帶BB去玩下,我就可以中場休息
唔好意思,借位發up瘋 :mrgreen:

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我星期三已經帶咗BB去海洋公園,都幾多人,不過BB勁興奮,尤其係坐纜車及摩天輪時! 記得帶車仔,同埋同BB搽防曬!

子爵府

我星期一都帶左bb去海洋公園,隻豬曬到紅卜卜,帶左車車不過佢唔肯坐,抱到我對手第二日有d痛,星期二同星期三就去左澳門,今次費事再拎車,揹住就算。

男爵府

好媽媽勳章

昨天去完海洋公園恐龍館,見好多BB嚇到喊,點知我阿B不只冇喊,而且(辦)恐龍叫,今天成天(辦)恐龍叫... :tongue:

大宅

haha,
Henry 好勁呀!

子爵府

我都帶左世然去海洋公園..好多人呀..世然一去到見到咁多人..又發揮佢發癲既功能..d 人同佢玩佢又係咁開..不知幾咁開心~ 我地無帶bb 車去..事關太多人..可能係禮拜日既關係啦..不過咁o岩得咁q 果日係世然o岩o岩好七個月大既日子喎~ 去到仲見到然爸個fd 添!! 不過去大樹灣果邊睇魚魚時..世然就訓著左 =.=" 個水母館得地覺得有d 搵笨既感覺..排左勁耐但無咩野睇 ~"~
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

我剩係飲茶.散步. bbq 同抖下...

首頁

尾頁

跳至