自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

請問近期續pccw固網最平幾$?幫幫手,因月底夠期.或pm sales 電話比我.thx.

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:pccw固網續一問

啱啱續咗,可以選擇12或18個月,送$400coupon,平均$66.聽講特選客戶做到$40幾.

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:pccw固網續一問

啱啱續咗,可以選擇12或18個月,送$400coupon,平均$66.聽講特選客戶做到$40幾.

珍珠宮

點先做到特選客戶呀?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

畀面勳章

回覆 sharon26788 的帖子

十分感謝!請問做到$66.有無sales電話.请你pm比我.因合約就來完.thx.

男爵府

畀面勳章

我填左2次cut form喇.如果今次再填.驚pccw會來真cut嫁.

侯爵府

BabyChristy 發表於 12-9-27 13:08
填cut form 就係特選客戶 呀...
但我都填咗架喎

水晶宮

引用:啱啱續咗,可以選擇12或18個月,送$400coupon

原帖由 sharon26788 於 12-09-27 發表
可否告之sales 電話,同點同佢講架?

我的最愛: 老公, 仔仔, 同來緊既女女, 老豆

大宅

回覆:sharon26788 的帖子

我十月中都到期要續約,可否pm我sales個電話?

侯爵府

我無果個sales電話,係咁啱果日某個sales打俾,話收到我份cut form,講咗以上嘅條件,我話要同老公商量下做幾多個月,第二日再覆番佢,點知第三日都無電話到,我就打上PCXW,是但搵咗個續咗18個月咋。

珊瑚宮

打1000都得,佢都係拂去sales
玩具萬歲!

別墅

引用:我無果個sales電話,係咁啱果日某個sales打

原帖由 sharon26788 於 12-09-29 發表
我無果個sales電話,係咁啱果日某個sales打俾,話收到我份cut form,講咗以上嘅條件,我話要同老公商量下做 ...
請問你住嘅係咩大厦?我剛續約平均要百幾蚊一個月,仲要簽24個月吖!你就好啦可以咁平!

侯爵府

Goofysum 發表於 12-9-29 02:47
請問你住嘅係咩大厦?我剛續約平均要百幾蚊一個月,仲要簽24個月吖!你就好啦可以咁平!

...
西九某屋苑,之前仲平,平均$38咋,多謝呢度D JM報料,先至知道可以慳咁多。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:pccw固網續一問?

填左cut form都要$66呀

大宅

2023年兔年勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 Xmas吸收勳章 親子王國15週年勳章

回覆:sharon26788 的帖子

咁請問是否已包來電顯示,飛線全套?

男爵府

畀面勳章

吾該各位先.都系填左cut form睇下到時有冇平d.

首頁

尾頁

跳至