興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

尼個星期覺得它怪怪地甘,行得好慢,又行得擺擺下甘,好像拖住後腳黎行甘,它的背凸左一塊吾知係骨定瘡的野,仲有今日我抱它時,覺得它個肚位好硬,好大,好重,到底它有咩事呢???它已經2歲几啦!!!

複式洋房

回覆:chu87377 的帖子

仲問?!快快帶去睇醫生啦

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

chu87377 發表於 12-10-7 12:15
尼個星期覺得它怪怪地甘,行得好慢,又行得擺擺下甘,好像拖住後腳黎行甘,它的背凸左一塊吾知係骨定瘡的野 ...
兩歲幾............應該都差唔多, 若果你想安心帶鼠鼠去睇醫生啦.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

好少兽醫會睇鼠鼠哦!!邊度有得睇呢???

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

引用:好少兽醫會睇鼠鼠哦!!邊度有得睇呢???

原帖由 chu87377 於 12-10-07 發表
好少兽醫會睇鼠鼠哦!!邊度有得睇呢???
荃灣沙咀道有一間,我既鼠鼠係度睇開.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

鼠鼠老左真係個樣好似你形容咁。最緊要係佢食得瞓得便便冇問題。

男爵府

它都仲几食得架,便便都几好,不過精神就麻麻地啦!!成日訓!!!食食下都會訓左的!!!

首頁

尾頁

跳至