親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人知佢既電話?今個星期日想去食阿。

子爵府

สถานที่ตั้ง:
15/15 พัทยาสาย 3 นาเกลือ บางละมุง ชลบุรี 20150
15/15 pattaya 3rd road, nakleun banglamoong cholburi 20150
เบอร์โทรศัพท์:
0-3841-4802

大宅

回覆:168148 的帖子

唔該晒,哩個係3rd road架,我想訂近海果間^_^

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實你比佢地睇 >> seaside Mumaroi, 大多數司機都識, 閒日都勁多人, 你星期日去一定要打電話訂位, 佢地聽唔明英文, 最好搵泰人幫係訂, 訂完有booking no., 去到講返no.就ok. 最好訂近海邊有兩張好似sun bed椅果d檯, 好正. 坐樹下果邊比較迫&嘈.

83/4 Moo 2, Na-Klua Soi 4, Banglamung, Chonburi.
038 223252, 038 703344

明天會更好~~

大宅

引用:其實你比佢地睇+>>+seaside+Mumaroi,+大多

原帖由 LongRyan 於 12-10-15 發表
其實你比佢地睇 >> seaside Mumaroi, 大多數司機都識, 閒日都勁多人, 你星期日去一定要打電話訂位, 佢地聽 ...
good,我之前係HK打左好多日電話想訂枱都冇人聽,5知係咪見長途NO5敢接呢,今晚試下email酒店,睇下可5可以幫我訂你講果種枱先,因為只會留芭提雅一晩,所以好想去食

珍珠宮

真係幾正, 環境好有live band又唔貴, curry crab好味~
明天會更好~~

大宅

回覆:LongRyan 的帖子

係阿,我就係睇到個環境好正,所以好想去,多謝提醒

子爵府

carcarhu 發表於 12-10-15 17:28
係阿,我就係睇到個環境好正,所以好想去,多謝提醒

住一晚, 咁揀o左邊間 Hotel 住?

同埋食完走, 我怕難叫車走, 回來分享下, 我 X'mas 都可能去試試, 但麻煩在'去同走都要叫車'

珍珠宮

Quote:carcarhu+發表於+12-10-15+17:28+

原帖由 168148 於 12-10-15 發表
我都唔係自駕,夢阿来門口有位阿姐坐係度專幫人叫車,當然價錢比出面貴小小.

明天會更好~~

大宅

我訂左Centara Pattaya Hotel阿,住一晩會出BKK住T21三晚,岩岩email左比芭提雅酒店,請佢地幫我訂枱,希望佢地唔好唔理我個mail啦,唉!

子爵府

我地6、7年前去過, 咁啱係兩排車個司機車錯我地去咗海邊果間, 當時唔覺有 Live Band, 天黑去, 所以又唔覺有乜靚 Seaview, 叫車走又要打賞比人叫車, 所以淨係搭車都花上3、4百銖, 一家三口去又叫得唔多款菜式, 真係要諗諗

大宅

唉,我諗我未必去到啦,自己打去Book冇人聽,琴晚email左比酒店請佢地幫忙又未覆,唔開心

珍珠宮

唉,我諗我未必去到啦,自己打去Book冇人聽

原帖由 carcarhu 於 12-10-16 發表
唉,我諗我未必去到啦,自己打去Book冇人聽,琴晚email左比酒店請佢地幫忙又未覆,唔開心

...
你幾時出發?到埗先搵酒店booK,早一曰訂都應該重有位.

明天會更好~~

大宅

星期日出發阿,所以都幾急!

你有冇芭提雅同曼谷好食既餐廳介紹阿?

大宅

岩岩收到酒店email,已經幫我地訂好左啦!

珍珠宮

你訂幾點呀? 6點幾最正, 由黃昏>>日落到夜晚, 上次我坐左兩個幾鐘都唔想走~

佢例牌curry crab 500b一碟, 好味

明天會更好~~

子爵府

仲有招牌菜~咸蛋炒魷魚~不過超高膽固醇

大宅

訂左5點半入可以入去影下相先,正!

大宅

哈哈,唔理咁多,食左先講,我一定試個黃金尤魚!

公爵府

回覆:芭提海邊夢亞來

係咪現在要walk in, 唔接受booking?

首頁

尾頁

跳至