美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

要唔hardsell ,有質素可以唔join course

我之前係沙田希_頓 2m_ 做過,都係唔join course寧願比貴d
不過因為轉工啦,唔近果邊... 想搵過間近d o既

貴少少都okay,最緊要好

thanks!!

禁止訪問

回覆:有冇jm 可介紹荃灣區做facial?thanks!

大宅

heichunmum 發表於 12-10-24 13:00
城市中心近?都可以單次俾,人手機都有,唔貴
好wor,請pm 我,謝謝你

複式洋房

我都想知, 可否PM我? 謝謝.

男爵府

回覆:有冇jm 可介紹荃灣區做fac ...

我之前睇BK介紹,試咗呢間,感覺幾好,以下是我的經驗。
(我係乾性+有粒粒+肥面)佢哋有幾隻試做價,我試咗隻RF+光嘅Facial,全包$488。
開始~洗面~Peeling~針清~做機~按摩~敷mask~倒模~按肩頸。全個過程大概2小時15分鐘。過程中,美容師都會細心地講解,不過,最值得一讚是~針清,因為好乾淨,而且又不會太痛,至於按摩~舒服,亦到位,做機~亦即時見到肥面「瘦」咗,當然,我都唔知會keep幾耐,要遲D先知!完成後,美容師亦有介紹美容 Plan 給我,我join咗個$4288~30格嘅plan,呢個plan係Body、Facial 都做得,重有,我話係睇BK廣告的,她們還多送2格給我,真開心。其實,整個過程,佢地俾我感覺好舒服,沒有hard sell ,而環境好開揚,唔使擔心會俾人拉入房關門疲勞轟炸。

大宅

引用:我之前睇BK介紹,試咗呢間,感覺幾好,以下

原帖由 mermaid2002 於 12-10-24 發表
我之前睇BK介紹,試咗呢間,感覺幾好,以下是我的經驗。
(我係乾性+有粒粒+肥面)佢哋有幾隻試做價,我試 ...
請問係邊間呀?

大宅

回覆:heichunmum 的帖子

pls pm me also, thx,

男爵府

引用:pls+pm+me+also,+thx,

原帖由 PEGGYMON 於 12-10-24 發表
pls pm me also, thx,
影埋個地址俾你哋睇

首頁

尾頁

跳至