親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

出年同老公拍拖十周年,想二人世界去個旅行,7日,有冇浪漫嘅地方推薦?謝謝!!

大宅

回覆:想同老公二人世界去旅行,有冇地方推薦?

你就好啦,可以二人世界,我下年結婚十周年要3人行呀!如果我可以二人世界,我會同老公重遊希臘....或去馬爾代夫!

I like travel

公爵府

deean 發表於 12-10-27 12:09
出年同老公拍拖十周年,想二人世界去個旅行,7日,有冇浪漫嘅地方推薦?謝謝!! ...
二人世界,去邊都浪漫啦

大宅

Maldives highly recommend.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

或且落雪既地方

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

平平地去東南亞book個resort+spa都一樣好sweet架

子爵府

希臘小島santoini and Mykonos

水晶宮

引用:希臘小島santoini and Mykonos

原帖由 hihieveryone 於 12-10-27 發表
呢兩個島真係幾浪漫架,有幸我都去過

水晶宮

引用:出年同老公拍拖十周年,想二人世界去個旅行

原帖由 deean 於 12-10-27 發表
出年同老公拍拖十周年,想二人世界去個旅行,7日,有冇浪漫嘅地方推薦?謝謝!! ...
北海道,or東歐丫,好正

珍珠宮

deean 發表於 12-10-27 12:09

北海道, 又温泉, 又落雪, 又夜景......

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇下你預幾多錢, 有錢可以去遠少少歐洲hea遊或者日本, 平平地東南亞玩足一星期

伯爵府

醒目開學勳章

7日我唔prefer搭長途機,北海道係個好選擇

複式洋房

Hawaii.

This is the location we went for the Honeymoon. We will go there again (definitely) for some very special annivesary.

複式洋房

Sapporo 發表於 12-10-27 19:30
Hawaii.

This is the location we went for the Honeymoon. We will go there again (definitely) for so ...

我地honeymoon都係Hawaii!! 好啱二人世界呀!

複式洋房

donB 發表於 12-10-27 19:56
我地honeymoon都係Hawaii!! 好啱二人世界呀!

We stayed in Oahu and Maui. What about you? :D

伯爵府

引用:希臘小島santoini+and+Mykonos +

原帖由 hihieveryone 於 12-10-27 發表
正 oia

伯爵府

引用:你就好啦,可以二人世界,我下年結婚十周年

原帖由 HebeMama630 於 12-10-27 發表
你就好啦,可以二人世界,我下年結婚十周年要3人行呀!如果我可以二人世界,我會同老公重遊希臘....或去馬 ...
正 我舊年去左 諗住十年後再去 希望佢個邊經濟慢慢好轉:D

HebeMama630  Really wish I can go there again.....  發表於 12-10-28 00:13

伯爵府

紐西蘭好多一對對自由行:D

公爵府

引用:希臘小島santoini+and+Mykonos +

呢個係我結婚一週年同老公去渡假的地方,已經係十幾年前的事了。不過最好揀5-9月之間去,記憶中Santorini在10月中後,因天氣關係有機會無船去。

複式洋房

Quote:donB+發表於+12-10-27+19:56+我地hon

原帖由 Sapporo 於 12-10-27 發表
We stayed in Oahu and Maui. What about you?
We stayed in Oahu and Big Island

首頁

尾頁

跳至