心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

知芙者也

開新屋啦!!!

珊瑚宮

Re: 知芙者也

禾雷啦

珊瑚宮

可以助第一啦

侯爵府

from 比比:

芙妹,
禾溫曬豬啦.........
不過巧長呀.........
lee難友真係幾難攪呀,一個無咩信心啲難淫,
係難淫之中最煩,因為佢信唔過身邊啲淫,
覺得自己係害咗人(身邊啲累淫)
而家得一個方法,就係要lee巧辛苦比多啲信心,
令佢覺得唔係一個差啲淫,但係,一定唔係短時間可以攪得掂,
因為我都用咗6年時間,禾老公先叫做覺得唔係害咗我

比比,

你巧勁呀, 溫哂c !!!

c 難友既事係巧麻煩, 禾真械唔知佢爽典架, 佢5時花6時變, 一時巧似吃左蜜糖, 一時又巧似忍左24味.....

禾而家對佢, 就只有一招, 就械凡事都靜靜先俾feedback佢....佢成日化禾多野諗.......其實我係有心將氣氛定落雷!

佢一面help禾少第2個, 一面又怕禾丟左佢.....佢本身係一個好有自信既人, 但對於禾地既關係, 佢巧波動架! 禾都唔知要用幾多時間先可以俾到足夠信心佢... :cry:

珊瑚宮

可能佢都係無信心先會咁,因為佢一怕無咗lee先灰巧似忍左24味,有時佢feel到lee比咗信心佢(可能連lee自己都唔知)
佢就灰巧似吃左蜜糖咁
因為佢緊lee先灰波動,如果一個難淫係愛情上無波動,一係佢就好正(有錢,有地位,有型),一係佢就唔真心對呢份愛情,
至於時間我都唔敢話比lee知.,因為我都唔知我啲仗要打6年幾啦,因為可能而家lee同佢結婚佢灰巧巧多,也有可能灰比而家差,最重要都係佢點諗

侯爵府

from 魚魚:

魚佬又未有咁大想頭要唔駛我捱,其實佢唔係搵得多,但係都唔算少,我只係覺得目前佢想為自己做多

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珊瑚宮

hehe.............
因為佢巧正lor~~~~
魚生 寫道:
c.........魚佬好似無乜波.................動喎!

珊瑚宮

因為禾同c6咁耐,佢都係呢一兩年先無咩波.................動呀
:-( :-( :-( :-(
禾同佢最初個時都好辛苦,但係因為自己要呢個難淫,禾只可以同佢變身(禾自己都有讓步)咁大家一人退一步,先可以有好日子過呀

珊瑚宮

野~~~~~
好衰呀,次次禾一雷,
搵尼就唔見咗淫ge,
佢唔想見到禾啦
:-( :-( :-( :-( :-(

侯爵府

fr 魚魚:
好矛盾

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

哎呀, 邪呀! 翻版實錄呀!!!!

我同芙佬又係未鬧過交架, 最多都係少d聲氣, 咁耐以來, 最多都係兩日冇聯絡, 主要係我唔聽佢電話....so far我都未見過佢發嬲, 連大伯都話奇怪....不過人地話唔鬧過交都唔會更了解對方, 我都懷疑係咪真架?!

其實芙佬都係一個偏向靜既人, 不過唔知點解見親佢都冇一分鐘正經, 所以係電話到, 成個都dead air, 差唔多次次講電話既內容都係一樣.....

[quote]
魚生 寫道:
咁魚佬又真係無乜波.......................動,波............動

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

公爵府

hi....elf 搬新屋喎...做咩新屋入伙都咁唔開心呀?

侯爵府

welcome呀!!

又唔係話唔開心既, 不過講起芙佬, 講到收唔到聲, 百感交雜咁囉!!!
Ivy124 寫道:
hi....elf 搬新屋喎...做咩新屋入伙都咁唔開心呀?

公爵府

我只係o係哩度睇左小小,但我諗你男友會唔會係有小小自卑呢?

[quote]
elf 寫道:
welcome呀!!

又唔係話唔開心既, 不過講起芙佬, 講到收唔到聲, 百感交雜咁囉!!![quote]

侯爵府

佢本身係一個好confident既人, 但就偏偏對我地既關係冇咩信心...唔知點解???
Ivy124 寫道:
我只係o係哩度睇左小小,但我諗你男友會唔會係有小小自卑呢?

公爵府

有d人好奇怪架,本身平時做咩都好有自信...但其實心底入面就唔係咁喎,我見你話同佢一膂4年...時間都唔係短,我諗唔關
你o既問題lor

[quote]
elf 寫道:
佢本身係一個好confident既人, 但就偏偏對我地既關係冇咩信心...唔知點解???[quote]

珍珠宮

芙妹,我黎賀你新屋入伙ar

首頁

尾頁

跳至