跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 10)

lingirl 寫道:
佢有朋友在uk返來幾日, 咁約左今日一齊食飯, 我都唔知, 我係下晝有d事要問朋友老婆, 佢老婆先話我知7:30有飯局, 仲話約齊人添, 我咪打俾c6, 佢竟然無開手提, 打去公司搵佢先知無電收唔到call 果時已經6點 我咪問佢去唔去食飯, 佢話去, 我就要拿拿聲同妹妹沖涼食糊仔99, 佢返屋企沖完涼就係咁吹吹吹吹吹吹~~~~~~頂!!就叫佢抱住妹妹落去先, 我都未攪掂自己, 要遲d自己拖車仔落去, 我都未出門就已經call我得未 嬲到我丫..................仲有下文, 無氣打, 大食會先再講

大宅

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 10)

大宅

軒軒点解攪成禁
lcf201 寫道:
吓咁嚴重呀? 希望軒軒快D好番啦![quote]
chloemummum 寫道:
軒軒d牙肉腫晒, 掂下都流血, 今日cat帶佢去睇牙醫, 點知個牙醫話好嚴重, 要出去西營盤個牙科e院睇先得, 之後e院個教授要軒軒早午晚刷牙, 搽藥膏, 1個星期後要覆診, 如果都無改善, 就要驗血la
[/quote]

男爵府

[size=x-large]請大家 update 下面個 list , 我想知究竟邊個 confirm 去大食會,同未諗整乜

伯爵府

伯爵府

軒軒有無事呀.....
比軒軒飲多凍水令佢無咁痛啦.....
唔好咁擔心軒軒好快無事......
[quote]
軒軒d牙肉腫晒, 掂下都流血, 今日cat帶佢去睇牙醫, 點知個牙醫話好嚴重, 要出去西營盤個牙科e院睇先得, 之後e院個教授要軒軒早午晚刷牙, 搽藥膏, 1個星期後要覆診, 如果都無改善, 就要驗血la [quote][quote]

伯爵府

?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
而家明晒la [quote]
keroppipooh 寫道:

emily,
法拉利
[/quote]

咁 ne 個係咩野 ge brand 黎 ga
un ng un ar [/quote][/quote]

大宅

swingBB 寫道:
?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
[quote]
而家明晒la [quote]

emily,
法拉利
[/quote]

咁 ne 個係咩野 ge brand 黎 ga
un ng un ar [/quote][/quote][/quote]

伯爵府

軒軒有無事呀.....
比軒軒飲多凍水令佢無咁痛啦.....
唔好咁擔心軒軒好快無事......
[quote]
軒軒d牙肉腫晒, 掂下都流血, 今日cat帶佢去睇牙醫, 點知個牙醫話好嚴重, 要出去西營盤個牙科e院睇先得, 之後e院個教授要軒軒早午晚刷牙, 搽藥膏, 1個星期後要覆診, 如果都無改善, 就要驗血la [quote][quote]

男爵府

bell, 收 pm
sisters,
下面部 cassette 機有幾部, 支 mic 真係可以唱到歌 ga.
如果你地有興趣就 pm 我 na, coz 我怕無溫書睇漏眼.
但 cassette 就梗係 ng 包 na,
e+ 都應該仲有兒歌 cassette 帶賣卦 ???

[size=large]p.s. 部機 free ga ~~
手5有, 手慢無 (以收 pm 為準)

大宅

wing,

我要呀 !!
WING0308 寫道:
bell, 收 pm
[quote]
sisters,
下面部 cassette 機有幾部, 支 mic 真係可以唱到歌 ga.
如果你地有興趣就 pm 我 na, coz 我怕無溫書睇漏眼.
但 cassette 就梗係 ng 包 na,
e+ 都應該仲有兒歌 cassette 帶賣卦 ???

[size=large]p.s. 部機 free ga ~~
手5有, 手慢無 (以收 pm 為準)
[/quote]

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

[size=xx-large]ne ben closed na

[size=xx-large]過新 part na wei

首頁

尾頁

跳至