自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

BB出世果時好深雙眼皮,BB 有一朝有一邊眼突然變左單眼皮,隻眼邊大邊細,而家變左單眼皮已經有一個星期喇,各位有冇同樣既經驗,要幾耐先會變返雙眼皮 ??

男爵府

回覆:5個月bb 一邊眼突然變左單眼皮

Is your husband and u also 單眼皮?

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咁你兩公婆及家人有冇人單眼皮?

我女出世時勁雙眼皮,之後變成隱雙,似我C6

大宅

BB 個樣會成日變 唔駛太介懷 我囡囡出世都醜樣 不過而家個個都話佢靚女

珍珠宮

我個大女都差唔多咁,佢係單架,唔知點解有時會變左雙,重要好雙果隻
一變就會維持一兩個星期,bb到而家都係咁

大宅

回覆:chuchu1988hk 的帖子

BB肥唔肥,肥得濟會變單,之後大d瘦番又變回雙!好似我個囡

大宅

不知何解, 真的會變, 不只bb, 大人也是呀, 我一向是雙眼皮但一隻眼是隱雙,攪到邊大邊細, 之後隱雙果隻眼又變回正常雙眼皮直到而家,變回正常時好開心呀, 唔洗邊大邊細.

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

jenniferzhu 發表於 12-11-7 11:48
咁你兩公婆及家人有冇人單眼皮?

我女出世時勁雙眼皮,之後變成隱雙,似我C6
我細女都係甘似我而家就來5個月大

男爵府

my son also, sleep well, single.... sleep bad , double, so funny...not too worry, they keep changing..

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我侄女 6歲前係單 依家雙 佢父母都係雙
6歲前單 尖眼 佢細妹都係單 有時會雙 大d應該都係雙
我女單 似我 左眼有時會有條雙線

男爵府

我仔出世兩隻都內雙眼皮,2個時一隻外雙、一隻內雙,4個月時又變番兩隻內雙。

男爵府

我囡出世時勁雙,半個月後變超單眼矇豬,但3 個月大就出番勁深雙眼皮,直到大個都係雙眼皮。DON'T WORRY ~~

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chuchu1988hk 發表於 12-11-7 11:27
BB出世果時好深雙眼皮,BB 有一朝有一邊眼突然變左單眼皮,隻眼邊大邊細,而家變左單眼皮已經有一個 ...

我囡囡出世果時內雙,隔左一排變左一隻內一隻外,再大d變返好深既外雙~~似足我同c6
所以唔洗咁擔心..bb成日變架

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

肚仔有風

首頁

尾頁

跳至