自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我未裝過,市面林林總總咁多款真係唔知點揀。想請教要注意咩,同有無好介紹,覺得用咗有改善呢?仲有,咩係pi water呀?

唔好點評我,我睇唔倒呀~
[img=80,50]http://www.anikaos.com/anime_animated_gifs/hamtaro/serie2/hamtaro_

子爵府

回覆:你哋用邊隻濾水器?

我用緊樂聲四重過濾嗰隻,有效嫁!用一,兩個月就開始見到濾芯變黄,再用耐啲就開始出水慢!

大宅

BK Milk勳章

我岩岩都想開post問

大宅

引用:我用緊樂聲四重過濾嗰隻,有效嫁!用一,兩

原帖由 rickyuri 於 12-11-14 發表
我用緊樂聲四重過濾嗰隻,有效嫁!用一,兩個月就開始見到濾芯變黄,再用耐啲就開始出水慢!

...
咁係咪要每兩個月換濾心㗎?幾多$㗎一個㗎?thanks!

唔好點評我,我睇唔倒呀~
[img=80,50]http://www.anikaos.com/anime_animated_gifs/hamtaro/serie2/hamtaro_

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我用緊X石,覺得都OK

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

Panasonic,多年削$400樓下,一年換芯一次, $80上下一個

子爵府

引用:Quote:原帖由+rickyuri+於+12-11-14+發表我

原帖由 myce 於 12-11-14 發表
咁係咪要每兩個月換濾心㗎?幾多$㗎一個㗎?thanks!
半年換一次,但要睇你屋企水管乾淨情況,快的話可能唔夠兩三個月就要換!第一次成套買大約七至八百左右,濾芯就三百蚊一個!

男爵府

回覆:myce 的帖子

Just bought Amway 1 month ago

**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Amway, 用左5年幾都幾好用 ~

子爵府

回覆:newchun 的帖子

Amway做咗15年

[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

子爵府

引用:Amway做咗15年 +

原帖由 Kenise-mama 於 12-11-14 發表
Amway做咗15年
係用咗

[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

伯爵府

我用杜爾頓

見用到啲水流慢, 就要拆個濾心出嚟刷走啲泥黃積, 個濾心好似$3-400一個, 不過可以用到成年有多 (視乎刷得多唔多次啦)

我覺得幾好用

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

P仔

公爵府

環保接龍勳章

我用cosway平個隻,睇住佢污jo又要洗咁既,我唔信防癌呢樣個樣,而且覺得唔好飲d一粒菌都冇既水,長期黎講唔係咁好。我既要求係:唔好飲埋d水管鐵“秀”落肚就算。如果你住大廈,又成日洗水缸,其實裝與唔裝係差少少既者,因為我見我媽個部成年都用唔到半個濾芯(會愈洗愈細的),但我屋企個部兩年用三個芯,不過反正唔貴,我覺得用得過,同埋,我都係照煲水至飲既

子爵府

我都係Anway,用左8年,用緊第3代e-spring

大宅

Diamond

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

Diamond

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Diamond
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

Diamond water

子爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

I'm using Amway few years ago....it's good
Cute﹗

首頁

尾頁

跳至