自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

玩具勳章 冬日勳章 畀面勳章

我近來whatsapp short short地
eg. 1.Chat group message 吹水中間休息一陣做幾他野,再入去時,load 完whatspp, 發現中間有30分鐘的對話disappear
2. 係Preview 見有message入. Whatsapp icon 顯示有7個message, 我一click入whatsapp, load 完之後冇左新的message.我問朋友係米whatsapp我,佢cap圖比我睇。
#2的情況,我耐不耐發生。
可以點解決? 有冇高手可以幫忙?

伯爵府

回覆:whatsapp 問題

刪除左再裝过得5得,之前装过就5使再比

小魔怪瞓著咗我先至有私人時間-_-#

子爵府

玩具勳章 冬日勳章 畀面勳章

引用:刪除左再裝过得5得,之前装过就5使再比 +

原帖由 anniecheun 於 12-11-23 發表
刪除左再裝过得5得,之前装过就5使再比
裝過會唔會冇晒舊record?
其實我好似舊年whatsapp死左,完全開唔到,已經reinstall過。
如果冇辦法,我會再裝一次,唔該你。

伯爵府

引用:Quote:原帖由+anniecheun+於+12-11-23+發表

原帖由 Luv-em 於 12-11-24 發表
裝過會唔會冇晒舊record?
其實我好似舊年whatsapp死左,完全開唔到,已經reinstall過。
如果冇辦法,我會再 ...
会晒之前記錄的

伯爵府

回覆:Luv-em 的帖子

会冇哂

公爵府

回覆:whatsapp 問題

Upgrade咗後download不到相或video又係咩原因?

水晶宮

引用:Upgrade咗後download不到相或video又係咩原

原帖由 danielboy 於 12-11-24 發表
Upgrade咗後download不到相或video又係咩原因?
Same here

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

首頁

尾頁

跳至