自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

「Chinese Wedding Games 结婚 最劲爆游戏

姐妹玩残 你的兄弟 !!

Rule No1 请找有义气主动的兄弟,够玩得 够疯癫
Rule No2 各位姐妹请不要问谁要玩(因为没有人会采你)你叫谁,谁就要玩因为你们才是老板 如果兄弟不合作姐妹们就抓那个人来玩
Rule No3 其他姐妹们不要帮手看,帮忙监督游戏 抓逃走的人来玩
Rule No4 请不要玩一些很闷的游戏 汝才美誉 吃太多东西 写爱的感言 找陌生人签名,找钥匙,红豆绿豆,剪报纸等之类超冷门游戏
Rule No5 请把好笑的都排在前 兄弟体力有限当他们累了就不想玩了
Rule No6 游戏玩来是为了搞笑气氛 让气氛更欢乐,而不是更伤和气越玩越闷
Rule No 7 不要一面拿红包 ,不要每5分钟就要拿红包 最后什么都没有玩到 最好分3次拿够力够力的

諗起有位JM到內地親友既接新娘遊戲 (胡蕉噴霧)
恐佈的內地文化..... ......

ngannatalie    發表於 12-12-8 23:26
wcpcelia  mouth:  發表於 12-12-8 11:14
fatmth  mouth:  發表於 12-12-7 17:55
961123    發表於 12-12-7 17:24

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

mouth:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:內地Top10 接新娘遊戲

大宅

珍珠宮

畀面勳章

好變態

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mouth:

男爵府

子爵府

aubmaki 發表於 12-12-7 17:45
好變態
真係好變態 ,玩得就玩

公爵府

子爵府

畀面勳章

意識不良+不雅

男爵府

我接受唔到..我係咪太保守

子爵府

kayi729 發表於 12-12-7 18:12
我接受唔到..我係咪太保守

No ! 我只係中女一名,, 每次做姊妹除左爆波仔會玩下之後,,
個啲蕉呀,要用個pat夾野呀都唔會玩

男爵府

回覆 史奴比 的帖子

我接受唔到有人係我婚禮做d咁既事好玩既野有好多,唔明點解d人咸濕當有趣

ngannatalie    發表於 12-12-8 23:24

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:回覆+史奴比+的帖子 我接受唔到有人係我婚

原帖由 kayi729 於 12-12-07 發表
回覆 史奴比 的帖子

我接受唔到有人係我婚禮做d咁既事好玩既野有好多,唔明點解d人咸濕當有趣 ...
仲有撈醬撈到成pat c 搽o係尿片要d 兄弟食果d... 我唔明點解要咁做架, 即係娶個新娘比吃c 更難受呀?!

ngannatalie  咪係!  發表於 12-12-8 23:25

子爵府

kayi729 發表於 12-12-7 18:53
回覆 史奴比 的帖子

我接受唔到有人係我婚禮做d咁既事好玩既野有好多,唔明點解d人咸濕當有趣 ...

可能係內地文化掛 !
你記唔記得之前有JM出post ,,內地親友接新娘個陣玩胡蕉噴霧??
我見到都O哂嘴.......?-(

ngannatalie    發表於 12-12-8 23:26

大宅

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

願您身體健康+精乖靈利+開心快樂

瑪瑙宮

畀面勳章

別墅

唔似係內地,應該係馬來西亞等地的華人?

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

好似D不文遊戲喎!

水晶宮

太色情,三級了。

首頁

尾頁

跳至