嬰兒醫護

跳至

首頁
12345...13

尾頁

複式洋房

Re: 肺炎鏈球菌針

Dear Ark,

Can you advise the doctor in shatin ?

Thanks !

大宅

Sure~ Check PM
tsetse 寫道:
Dr. Yonex,

Can you PM me the doctor name and tel No. in
Shatin ?

Thanks !
(聲明: 應先向家庭醫生查詢是否適合及有否藥物敏感!)

大宅

nikinokb 寫道:
請問在沙田打有邊幾間好呀?
Ans.: Check PM
係咪要book嫁?
Ans.: Better but not a must.
我下個月1號湊仔仔返大陸飲呀,
打左先好無呀?
Ans.: OK la~
但會唔會發燒果d嫁??
Ans.: 就算燒都係一日半日o者.
因為如果會的話我就返黎先打喇...
Ans: o甘稔都可以嘅.

Check PM.

大宅

koalababy 寫道:
Dr.Yonex

可否pm$660(惠氏)的觀塘醫生給我.
如果觀塘沒有,其他地方都可以嫁.謝謝您!

Check PM

大宅

ArK 寫道:
send PM la. pls ck.

Check PM

大宅

masiuling1218 寫道:
我開頭都諗住等bb返學先打....但宜家4月尾去日本旅行....洗唔洗打定先呢....? 佢係5月出世架....

既然稔住遲早都打, 早啲打就早啲有保障啦.

大宅

Dr.Yonex 寫道:
[quote]
我開頭都諗住等bb返學先打....但宜家4月尾去日本旅行....洗唔洗打定先呢....? 佢係5月出世架....

既然稔住遲早都打, 早啲打就早啲有保障啦.[/quote]

Dr.Yonex,

但bb4月12號要去打水痘針...咁跟住再打肺炎鏈球菌針得唔得架....? 因為4月25號去日本喇.....

別墅

想問有無人知道鰂魚涌邊個doctor 好?? or 太古??

大宅

但bb4月12號要去打水痘針...咁跟住再打肺炎鏈球菌針得唔得架....? 因為4月25號去日本喇.....

Ans.: Yes. 打水痘針緊要啲. 因為已經春天啦.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Dr.Yonex:

唔該哂你呀!!
我想問由KCR行去近唔近ga?

nikinokb

大宅

OK 咖~ A-出口行過去幾分鐘啦, 大街黍咖, 好多野睇, 好多野食.

Dr.Yonex:

唔該哂你呀!!
我想問由KCR行去近唔近ga?

nikinokb

別墅

Dr.Yonex

我都想知道, please pm me the info. thanks.

[quote]
koalababy 寫道:
Dr.Yonex

可否pm$660(惠氏)的觀塘醫生給我.
如果觀塘沒有,其他地方都可以嫁.謝謝您!

Check PM[/quote]

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Dr.Yonex:

唔該哂你呀!你好叻呀!你係咪做護士嫁?
我決定4月3號打後去你介紹呢間打~
因為怕有反應嘛~如果有反應要返大陸飲好麻煩....

係呢仲想問,呢間係咪兒科專科黎嫁?
如果係我就放一百萬個心了!

大宅

tsetse, already send PM to you la. you ck ck la.

大宅

Dr.Yonex:

唔該哂你呀!你好叻呀!
Ans.: Not at all.^^
你係咪做護士嫁?
Ans.: 醫生.
我決定4月3號打後去你介紹呢間打~
因為怕有反應嘛~如果有反應要返大陸飲好麻煩....
Ans.: I see.
係呢仲想問,呢間係咪兒科專科黎嫁?
Ans.: Yes.
如果係我就放一百萬個心了!

大宅

Dr. Yonex,
咁隔幾耐再打肺炎鏈球菌針好呀....?

大宅

最好隔一個月啦~
[quote]

Dr. Yonex,
咁隔幾耐再打肺炎鏈球菌針好呀....? [/quote]

民房

請賜教Dr. Yonex,
我亞女19個月la, 我又想帶佢打肺炎鏈球菌針, 聽說2歲後打一針便可, +上我唔想佢捱兩針, 我是否應該等到2歲先至打? 並煩請pm 官塘660給我.
Many thanks…

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Dr. Yonex,

哇!!好叻呀!!請check pm,thx!

nikinokb

大宅

KUKOO008 寫道:
請賜教Dr. Yonex,
我亞女19個月la, 我又想帶佢打肺炎鏈球菌針, 聽說2歲後打一針便可, +上我唔想佢捱兩針, 我是否應該等到2歲先至打? 並煩請pm 官660給我.
Ans.:你可以o甘稔, 但是個保障就會遲5個月咖啦. 我知馬鞍山650,and Shatin 660 咋. 官塘未有提供.Sorry.

首頁
12345...13

尾頁

跳至