美容扮靚

跳至

首頁
23456...78

尾頁

大宅

畀面勳章

回覆:magiso 的帖子

但我又真係想針對下半身coz我165cm but only 100lbs但個pat有34吋呀,我唔想要大patpat ja

Yuk_Lam  其實你都好FIT, 34吋都唔算大Pat.  發表於 13-4-13 05:15
ada0708  等你report.  發表於 12-12-17 09:18

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+6cm+於+12-12-14+發表:money$

男爵府

回覆 hellomiffy 的帖子

做埋運動都冇用我仲以為做運動係一定work架tim

男爵府

我飲左一星期..做左幾日運動+節食,睇落冇咩分別,上磅就輕左磅幾..我會繼續努力

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:Oenobiol 揮手區~!

我都冇做運動,但我覺得胃口細咗少少

大宅

magiso 發表於 12-12-16 20:11
我都冇做運動,但我覺得胃口細咗少少

我都係咁, 可能變相飲多左水, 胃口真係細左D, 飲完感覺都幾飽肚.

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

felicia_rain 發表於 12-12-17 00:05
我都係咁, 可能變相飲多左水, 胃口真係細左D, 飲完感覺都幾飽肚.

如果lunch 食番平時o既份量+飲品
杯飲品就會飲唔落甘

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 dordor1207 的帖子

係既~ 我都知要瘦就唔好懶~ 但我係有計劃的 :)
我見食左flat belly45+ 都有瘦到,所以一直唔飲topslim,
我會食到去平台期,到果時再飲埋topslim ^^

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

euka 發表於 12-12-15 12:41
其實我已進入第四個月,是top slim 加-flat belly femme 45. 肚和腰都收左,不過磅數冇落

...
咁你就要加埋做運動至得!! 咁樣會快d見到效果的 ~
我起初都淨係食flat belly 45+,之後同你一樣肚和腰都細左,但無輕到,
所以我就開始節食,唔食宵夜,同埋係屋企做運動,好快就輕左4lbs~

男爵府

我想問下各位飲緊topslim既jm,
你地平日係公司可以飲哂1.5公升嗎?
咁假期出街都帶住支1.5公升嗎?

男爵府

cocomama428 發表於 12-12-17 04:38
我想問下各位飲緊topslim既jm,
你地平日係公司可以飲哂1.5公升嗎?
咁假期出街都帶住支1.5公升嗎?

你都未訓既
我係公司飲得曬
但放假就飲唔曬

侯爵府

小fen 發表於 12-12-13 11:23
我都好勁呀, 上網好似都唔係好多comments.
好似個個都試佢地既瘦身產品, 反而就好似唔見有人講Skin同Eye個隻.

Yuk_Lam    發表於 13-4-13 05:16

侯爵府

fionlei88 發表於 12-12-13 12:09
呢隻係未有去水腫架?我試左好多方法都減唔到,直情想
我覺得Topslim隻去水腫都幾有效, 應該都係關飲多左水多左vv排毒關係.

侯爵府

TOBYSOSO 發表於 12-12-13 17:15
借問聲我食緊避孕藥可以用這個產品嗎?我都想減呀
長期病患者、懷孕或哺乳期間婦女、或正接受藥物治療者在服用本產品前,

請先諮詢醫生意見。若服用後身體出現不適或有過敏反應,請停止服用此產品。

http://www.products.sanofi-aventis.hk/Oenobiol/FAQ

侯爵府

magiso 發表於 12-12-15 12:37
咁要去屈臣氏買番盒哈哈
可以考慮試吓眼或者皮膚嗰個喎
我都打算會買多2盒topslim, 你地可以買佢做緊半價個隻,

無記錯好似係Skin Purifier淨顏嫩肌,

入左會之後send返個email去選擇鏡盒顏色.

侯爵府

euka 發表於 12-12-15 12:41
其實我已進入第四個月,是top slim 加-flat belly femme 45. 肚和腰都收左,不過磅數冇落

...
期間有無停過? 一直都係Keep住飲topslim同flat belly femme 45?

侯爵府

ALAC 發表於 12-12-15 15:54
I hv buy this two but one of them only eat 10 days???need to eat 3months!?:money ...
你而家Aquadrainant+Remodelant, 2隻一齊食?

侯爵府

之前托朋友係淘寶買鄭多燕健身操全集同啞鈴, 已經到手啦.

而家Keep住飲Topslim, 晚上會跳埋健身操, 希望踢走頑固脂肪.

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

ada0708 發表於 12-12-17 08:56
好似個個都試佢地既瘦身產品, 反而就好似唔見有人講Skin同Eye個隻.
係囉
真係想試eye嗰隻, 但都幾貴呀

ada0708    發表於 12-12-17 09:47

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

ada0708 發表於 12-12-17 09:40
之前托朋友係淘寶買鄭多燕健身操全集同啞鈴, 已經到手啦.

而家Keep住飲Topslim, 晚上會跳埋健身 ...

姊妹, 早晨呀...

我之前響 12 蚊英皇中心分店, 買到一對小啞鈴... 24 蚊....

你響淘寶買幾錢呀?? 我響 youtude 搵到哂咁多隻碟... 但係我跟最簡單既都跳唔到呀... 放棄左.. hahahha
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

首頁
23456...78

尾頁

跳至